Eğlence

Apex Legends: Breakout sezonu için ilk fragman yayınlandı

apex legends: breakout

Apex Legends’ın beşinci yıldönümünü kutlamak için Electronic Arts (EA) ve Respawn, oyuncuların bir Legend’ın hayatını hem savaş alanında hem de savaş alanı dışında deneyimleyebilecekleri Apex Legends: Breakout sezonunun ilk sinematik fragmanını yayınladı.

Oyuncular Conduit, Loba, Octane ve diğer Legend’ların koşarken, ateş ederken ve atlarkenki aksiyon dolu hallerini tecrübe ederken, bir yandan da gözlerini Horizon’dan ayırmamaları gerekiyor.

Breakout, her Legend’ın zırhını ve yeteneklerini geliştiren “Legend Yükseltmelerini” getiriyor. Oyuncular ayrıca sezon boyunca altı Legend’ın kilidi açıldığında “Çıkış Ödülleri” kazanacak ve onları envanterlerinde süre sınırı olmadan saklamak için görevleri tamamlayabilecekler.

Ranked oyun modu, savaşmayı teşvik eden yüksek riskli, yüksek ödüllü bir sistemle güncellendi. Oyuncular, hızlı Straight Shot LTM ve “Yıldönümü” temalı haritalarla “5. Yıldönümü Koleksiyon Etkinliği”ne katılabilecekler. Ayrıca oyuncular yeni sezon kozmetiklerinin 24’ünü birden topladıktan sonra 150 heirloom parçanın da kilidini anında açacaklar.

  • apex legends: breakout
  • apex legends: breakout
  • apex legends: breakout

Apex Legends: Breakout için bir fragman daha gelecek

Apex Legends: Breakout için daha fazla bilgi, güncellemenin PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve EA Uygulaması aracılığıyla PC için resmi lansmanından önce, 8 Şubat’ta (Steam’de 13 Şubat) yayınlanacak olan oynanış fragmanında gösterilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER