EğlenceTeknoloji

Apex Legends birinci yaşını yeni bir kahramanla kutlayacak

apex legends
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apex Legends, geçtiğimiz şubat ayında yayınlanmış ve kısa sürede büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. “Battle Royale” (büyük savaş) formatının en popüler temsilcilerinden biri hâline gelen oyun, birinci yaşını yeni sezonu ve yeni bir kahramanla kutlamaya hazırlanıyor.

Apex Legends’ın dördüncü sezonunda oyuncuların karşısına çıkacak yeni kahraman Forge adını taşıyor. EA, oyunculara yeni kahramanın yanı sıra yeni ekstra içerikler de sunacak. Oyunun mevcut oyuncularına birinci yıla özel armağanlar dağıtılırken, 4-11 Şubat tarihleri arasında da her gün ilk maçın ardından oyunculara ekstra deneyim puanı verilecek.

Yeni kahraman Forge, yakın dövüş yetenekleriyle aradan sıyrılacak gibi görünüyor. “Shatter Gauntlets” (Parçalayan Eldiven) isimli hareketiyle rakiplerini alt edebilen Forge için ilgi çekici bir hikaye oluşturulmuş. Beş kez “hiperdövüş federasyonu şampiyonu” olarak tanımlanan Forge, oyuna kurumsal sponsor desteğiyle katılıyor.

apex legends

Apex Legends haritası değişmeye devam edecek

Apex Legends’ın haritasındaki değişim, dördüncü sezonda da devam edecek. “Assimilation” (Asimilasyon) adını taşıyan dördüncü sezonla birlikte sıralamalı oyun deneyimi için yeni bir kuruluma da geçiş yapılacak. Bu formattaki oyuncular için sezon ikiye ayrılacak ve ikinci yarıda macera Kings Canyon’da devam edecek.

Apex Legends’ta oyunculara dördüncü sezonda sunulacak yeni silahlar arasında ise Sentinel adını taşıyan uzun menzilli silah öne çıkıyor. Şarjlı bir mekanizmaya sahip olan silah, hedefi bulduğunda vurulan kişinin zırhını delip geçebiliyor. Yeni sezonla birlikte gelecek olan yeni savaş bileti, oyunculara yeni kostüm ve müzik paketleri de getirecek. Bu detayları duymak içinse biraz daha beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER