EğlenceTeknoloji

Apex Legends tanıtımı yeni karakter hakkında yeni detaylar gösteriyor

apex legends 5. sezon

Apex Legends oyuncuları, 5. sezon ile birlikte oyuna eklenecek yeni karakter Loba Andrade ile kısa bir süre önce tanışmıştı. Yeni sezon tanıtımı için yayınlanan son video, popüler oyunun oyuncularının Loba Andrade’yi daha yakından tanımasına yardımcı oluyor.

Söz konusu videoda Loba Andrade’nin hikayesi anlatılırken, güncel motivasyonunun ne olduğu konusunda da oyunculara bilgi veriliyor. Video, yeni karakterin Revenant ile kişisel bir hesaplaşma içinde olabileceğini düşündürüyor. Loba Andrade’yi oyuncularla buluşturacak Apex Legends’ın 5. sezonunda yeni bir savaş bileti ve başka yenilikler de sunulacak.

Videoda Loba Andrade’nin anne ve babasının ölümü nedeniyle trajik bir çocukluk geçirdiği ve koruyucu aile sistemi içinde büyüdüğü görülüyor. Zaman içinde usta bir hırsıza dönüşen Loba, dünyanın dört bir yanında değerli şeyleri çalmaya başlıyor. Videoda Loba Andrade’yi gizemli yeni arkadaşıyla buluşurken de görüyoruz.

https://twitter.com/PlayApex/status/1255905781649534976

Video Loba’nın arkadaşının “Onu buldum” cümlesi ve Revenant’ın dev bir posterini açmasıyla sona eriyor. Bu haber Loba’yı şaşırtmış gibi görünürken, iki karakter arasındaki ilişkinin geçmişi hakkında bilgi verilmiyor. Ancak hikayenin anlatım tarzı, Revenant’ın Loba’nın ailesinin ölümünden sorumlu olabileceğini düşündürüyor.

Apex Legends oyuncuları için 5. sezon macerası 12 Mayıs’ta başlayacak. “Fortune’s Favor” adını taşıyacak yeni sezon, beraberinde 100’den fazla yeni unsur getirecek. Oyunun yayıncısı EA’den verilen bilgiye göre, yeni sezonda oyuncular kendilerine verilen görevleri tamamladıklarında da ödül kazanabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER