EğlenceTeknoloji

Apex Legends’ta yeni sezonun detayları gelecek ay açıklanacak

apex legends 2. sezon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apex Legends‘ın ilk sezonunun başlamasının üstünden yaklaşık iki ay geçmiş durumda. Pek çok oyuncu, ikinci sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor. Görünen o ki, bu ve diğer bilgiler için biraz daha sabırlı olmak gerekiyor. Oyunun yayıncısı Electronic Arts (EA) tarafından yapılan açıklamaya göre, Apex Legends 2. sezon macerasıyla ilgili detaylar haziran ayında gerçekleştirilecek E3 2019’da duyurulacak.

EA, E3 2019 kapsamında EA Play 2019 isimli bir etkinlik gerçekleştirecek. Bu yıl bir basın toplantısı düzenlemeyecek olan şirket, takipçilerini doğrudan oyunun içine çekmeyi tercih etmişti. Etkinlik, yerinde katılamayacak olanlar için de internet üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

EA, kısa süre önce Apex Legends’ı mobil cihazlara getirmek için hazırlıkların sürdüğünü de belirtmişti. Fortnite ve PUBG gibi rakiplerinin Android ve iOS’teki başarısından pay almayı amaçlayan yayıncı EA ve geliştirici Respawn, bu konudaki detayları da şimdilik paylaşmış değil. EA Play 2019 etkinliğinde Apex Legends’ın mobil versiyonu hakkında da yeni bilgilerin verilmesi bekleniyor.

Apex Legends 2. sezon macerasında oyuncuları heyecanlandıracak pek çok unsurun bulunması muhtemel görünüyor. İlk sezon başlarken oyuna Octane karakterinin eklenmesi, ikinci sezon için de benzer bir beklentiyi oluşturuyor. Bu beklentinin gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceği zaman içinde anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER