Eğlence

Antalya Film Festivali oylaması BiP’ten yapılıyor

bip antalya film festivali

Turkcell’in iletişim ve yaşam platformu BiP, 55’inci Uluslararası Antalya Film Festivali‘nde yarışacak filmlerin oylamalarını gerçekleştiriyor.

Bu yıl 55’incisi düzenlenen Türkiye’nin köklü film festivallerinden Uluslararası Antalya Film Festivali heyecanına BiP de ortak oluyor. 29 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen festivalde yarışan filmlerin oylamaları BiP üzerinden yapılıyor.

Antalya Film Festivali’nin yarışma kategorisinde yer alan 8’i uluslararası toplam 10 film BiP ile oylanıyor. En iyilerin belirleneceği etkinlikte kullanıcılar, BiP içerisinde yer alan Antalya Film Festivali kanalına girerek, filmleri oylayabiliyor. İzleyiciler, BiP Keşfet bölümünde yer alan Antalya Film Festivali kanalına film gösteriminin yapılacağı salon girişindeki bilet kontrolleri sırasında verilecek kodu girecek, böylece oy verme işlemi gerçekleştirilmiş olacak.

BiP’in Keşfet bölümü epey zengin

Keşfet bölümünde yer alan 150’den fazla servis ile bir yaşam platformuna dönen BiP ile günlük birçok ihtiyaç tek bir platform üzerinden karşılanabiliyor. Zengin oyun seçeneklerinin yanında spordan magazine birçok içeriğin anlık olarak kullanıcılara sunulduğu BiP, farklı yarışmalar ile kullanıcıların keyif ve heyecan dolu vakit geçirmesini sağlıyor. BiP ayrıca karşılıklı takip etme, grup görüntülü görüşme, mesaj gönderir gibi hızlı ve kolay para gönderme, İkinci Numaram BiP’te gibi rakiplerinde olmayan birçok özelliği ile de fark yaratıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER