Eğlence

Ant-Man and The Wasp kadrosuna Michelle Pfeiffer ve Laurence Fishburne katıldı

ant-man and the waspMarvel Studios, San Diego’daki Comic-Con çerçevesinde düzenlediği etkinlikte Ant-Man and The Wasp filmi hakkında bilgi verdi. Stüdyonun başkanı Kevin Feige, usta oyuncular Michelle Pfeiffer ve Laurence Fishburne’ün filmin kadrosuna dahil olduğunu açıkladı.

Michelle Pfieffer, filmde  Michael Douglas tarafından canlandırılan mucit Hank Pym’ın karısı Janet van Dyne olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Van Dyne, Marvel dünyasında önemli bir yere sahip karakterler arasında bulunuyor. The Wasp takma adını alan ilk kişi olan Van Dyne, 2015’te çekilen Ant-Man filminde kısa bir flashback anında görülmüştü. Van Dyne çizgi romanda ise Yenilmezler kadrosunun kurucu üyeleri arasında yer alıyor. Michelle Pfeiffer çizgi romanlara yabancı bir isim değil. Ünlü oyuncu, Tim Burton’ın yönettiği Batman Dönüyor’da Kedi Kadın ve Selena Kyle’ı canlandırmıştı.

Fishburne ise Dr. Bill Foster rolünü canlandıracak. Foster’ın filmdeki konumunun ne olacağı henüz bilinmiyor. Ancak Marvel çizgi roman dünyasında belirgin figürler arasında yer alıyor. Ant-Man ile aynı büyütme güçlerine sahip Foster, bunları Black Goliath adı altında kullanıyor. Fishburne, Matrix üçlemesinde canlandırdığı Morpheus karakteriyle kitlelerin gönlünde ayrı bir yer kazanmıştı.

Ant-Man and The Wasp önümüzdeki yılın temmuz ayında vizyona girecek

2015’te çekilen Ant-Man filminde Paul Rudd, Scott Lang olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Klasik Ant-Man kostümünü çalan Lang, isteğine göre büyüme ve küçülme yeteneklerine sahip bir süper kahramana dönüşmüştü. Marvel, Ant-Man ile filmlerinde daha komediye yakın bir ton yakalamaya başlamıştı. Yönetmenliğini Payton Reed’in üstlendiği Ant-Man and The Wasp’ın 6 Temmuz 2018 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER