FırsatlarManşetler

Annelerin hayatını kolaylaştıracak hediyeler MediaMarkt’ta, fırsatları kaçırmayın

mediamarkt anneler günü
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Anneler Günü yaklaşıyor. 9 Mayıs Pazar gününe iki haftadan az bir zaman kaldı. Eğer annenizi mutlu edecek bir hediye arıyorsanız, MediaMarkt fırsatlarına bakmadan geçmeyin.  Akıllı telefonlardan tabletlere, küçük ev aletlerinden kişisel bakım ürünlerine, akıllı saatlerden televizyonlara onlarca üründe fırsatlar MediaMarkt’ta müşterileri bekliyor.

MediaMarkt’ın geniş mağazalarında veya mediamarkt.com.tr’de yapacağınız alışverişlerde bu fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Anneler Günü için hediye fırsatları için bu kampanya sayfasına göz atabilirsiniz. Kampanya kapsamında öne çıkan tekliflere ise bu yazıda yer veriyoruz.

Ütü yapmak zahmetli bir iştir. Yepyeni bir ütüyle annenizi mutlu etmek isterseniz, Philips Azur Buharlı Ütü 499 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 2800W maksimum güç, 300 mililitre kapasiteli su haznesi, dakikada 220 gr. buhar çıktısı, otomatik kapama gibi özellikler bu buharlı ütü modelinde yer alıyor. Jet buhar, damlama önleme, yüksek basınçlı buhar, dikey ütüleme gibi bazı özellikleri de bulunuyor. Özel fiyat 9 Mayıs’a kadar geçerli.

Annenizin keyifli vakit geçirdiği anlarda bol köpüklü bir Türk kahvesiyle keyfine daha fazla keyif katmasını arzu ederseniz, 249 TL’lik fiyat etiketine sahip olan Karaca Hatır Hüp Türk Kahvesi Makinesi sizin için isabetli bir seçenek olacaktır. Farklı renk seçenekleriyle sunulan bu kahve makinesi tek seferde beş fincan kahve yapma kapasitesine sahip. Özel fiyat 9 Mayıs’a kadar geçerli.

Pandemi nedeniyle araya mesafelerin girdiği, iletişimin dijitale kaydığı bir ortamda annenizin iletişim ihtiyaçlarını karşılamak isterseniz, MediaMarkt’ın teklifleri arasında dikkate değer akıllı telefon modelleri bulunuyor. Örneğin Apple’ın en gözde iPhone modellerinden olan iPhone SE 64 GB, 4799 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor. Apple’ın en uygun fiyatlı ve güncel iPhone modeli sayesinde annenizle sesli veya görüntülü iletişim kurabilirsiniz. Buna ek olarak arkadaki 12 megapiksel çözünürlüklü kamerasıyla kaliteli fotoğraflar ve videolar çekecektir. Facebook veya Instagram gibi sosyal ağlarda da rahatlıkla gezinecektir. Bu özel fiyat 2 Mayıs’a kadar geçerli.

Bir yandan annenizin iletişim ihtiyaçlarını karşılarken bir yandan da onun kişisel bakımına katkıda bulunabilirsiniz. Yani, bir taşla iki kuş vurabilirsiniz. 2899 TL’lik fiyatla sunulan Samsung Galaxy A21s 128 GB yanında Braun Silk Epilatör hediyesiyle birlikte geliyor. Üstelik Denizbank kredisiyle faizsiz ve masrafsız 10 taksit fırsatı da bu paket için geçerli. Bu özel fiyatın ve teklifin 2 Mayıs’a kadar geçerli olduğunu belirtelim.

Yukarıda detaylandırdığımız özel tekliflerin ötesinde, çok daha fazla Anneler Günü hediye fırsatını bu bağlantıda bulabilirsiniz. Ütü, süpürge, beyaz eşya, çay ve kahve makinesi, kişisel bakım, akıllı telefon ve aksesuar gibi birçok farklı kategoride dikkate değer teklifler MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de sizi bekliyor.

İLGİLİ HABERLER