ManşetlerSatın Alma Rehberi

Anneler Günü için hediye arayanlara Huawei ürün tavsiyeleri

anneler günü hediyeleri huawei

Bu pazar günü, yani 10 Mayıs Anneler Günü. Bu yıl Anneler Günü’nü geçen yıllara göre biraz daha farklı şekilde geçireceğiz. Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle başta alışveriş merkezleri olmak üzere birçok mağaza kapalı. Üstüne üstlük sosyal mesafe kuralı nedeniyle birçoğumuz anne ve babalarımızla bir araya gelmemeyi tercih ediyoruz. Bu nedenle Anneler Günü hediyesi satın almak için en mantıklı yol internet üzerinden sipariş edip kargo yoluyla annenizin adresine göndermek olacaktır. Bu yazıda Anneler Günü hediyesi arayanlar için çeşitli Huawei ürün tavsiyeleri veriyoruz. Üstelik bu ürünler için çeşitli fırsat ve indirim kampanyaları da bulunuyor. Ayrıca hemen bu sayfa üzerinden satın alma işlemine başlayabilirsiniz.

Huawei P40 Pro

Annelerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Eğer bütçeniz yeterliyse, onun için şu anda piyasada bulunan en iyi kamera telefonlarından bir tanesini hediye olarak seçebilirsiniz. Huawei’nin yeni satışa çıkan amiral gemisi telefonu Huawei P40 Pro, sahip olduğu dört arka kamerayla kaliteli fotoğraflar sunuyor. Her koşulda iyi fotoğraf çekmeyi vadeden bu telefon sayesinde annenize her anı en kaliteli biçimde ölümsüzleştirme imkanı sunabilirsiniz. Üstelik P40 Pro şık tasarımıyla da annenizin çok hoşuna gidecektir. Pil performansı ve hızlı şarj desteği sayesinde şarj aletini her yere taşımaya da gerek duymayacaktır.

Üstelik Huawei P40 Pro satın alanlara Huawei FreeBuds 3 kulaklık sadece 1 TL’ye sunuluyor. Öte yandan annenizin çektiği fotoğraflar ve videoları bulut üzerinde saklamasına yardımcı olacak 50 GB Huawei Bulut hizmeti de P40 Pro ile birlikte ücretsiz olarak sunuluyor.

Huawei MateBook 13 2020

Annenizi bir bilgisayarla sevindirmeye ne dersiniz? Üstelik bu bilgisayar şık tasarımlı, kompakt boyutlu ve buna rağmen yeteri kadar büyük bir ekrana sahipse, çok hoşuna gidecektir. Huawei MateBook 13’ün ilk versiyonu geçen yıl çıkmıştı ve beğendiğimiz dizüstü bilgisayarlar arasında yer almıştı. 13 inç FullView ekranıyla yeterli bir görüntü kalitesi sunuyor, bu sayede anneniz internette gezinirken, sizinle görüntülü görüşme yaparken veya bir şeyler izlerken sıkıntı yaşmayacaktır. Windows 10 Home ile yüklü geliyor ve bu sayede kurulumu ve kullanımı da kolay olacaktır. 10. nesil Intel Core i5-10210U işlemci de onun için fazlasıyla yeterli olacaktır.

Üstelik Huawei MateBook 13 satın alanlara da Huawei FreeBuds 3 sadece 1 TL farkla sunuluyor. Böylelikle aynı anda bir yerine iki hediye etme fırsatınız da bulunuyor.

Huawei P40 lite

huawei p40 lite inceleme

Eğer annenize güzel bir telefon hediye etmek isterseniz, Huawei P40 lite gayet makul özellikleri ve uygun fiyatıyla uygun bir seçim olacaktır. 6.4 inç Full HD+ çözünürlüklü ekranı yeterli parlaklığa sahip. Bu sayede annenizin gözleri yorulmayacaktır. Kirin 810 işlemci yeterli performansı sunuyor. Böylelikle Facebook’ta gezinirken de herhangi bir performans sıkıntısı çekmeyecektir. Her ne kadar Google Play Store olmasa da; Huawei AppGallery’de işe yarayacak birçok uygulama mevcut. Annenizin isteyeceği Facebook, Instagram, WhatsApp gibi uygulamaları da alternatif yollardan güvenli şekilde indirebilirsiniz. Yüksek kapasiteli pili iki güne varan çalışma imkanı sunuyor. 40W hızlı şarj desteği de önemli bir artı. Böylelikle anneniz dışarı çıktığı zaman herhangi bir şekilde şarj sıkıntısı çekmez, ihtiyaç duyduğunda da telefonu hızlı şekilde şarj edip kullanmaya devam edebilir.

Üstelik Huawei P40 lite’ı tercih ederken annenize bir yerine üç hediye verebilirsiniz. Huawei Online Mağaza’dan P40 lite’ı satın alanlara Huawei Band 4 ve Huawei Powerbank de hediye ediliyor. Yani, annenize hem bir akıllı telefon, hem bir bileklik hem de çantasında taşıyacağı powerbank’i aynı anda hediye edeceksiniz.

Huawei Watch GT 2 42mm

huawei watch gt 2 satın al

Eğer annenize şık bir akıllı saat hediye etmek isterseniz, 42mm kasalı Huawei Watch GT 2 uygun bir seçim olabilir. 1.2 inç dokunmatik AMOLED ekran barındıran bu akıllı saatin bir haftaya varan bir çalışma ömrü bulunuyor. Sürekli kalp atışı izleme özelliği de önemli bir artısı. Aynı zamanda Huawei Watch GT 2 incelemesinde de belirttiğimiz stres testi de dikkate değer özelliklerinden bir tanesi. Böylelikle annenizi ziyaret ettiğinizde onun saatine bakarak ruh hâlinin nasıl olduğu hakkında da fikir edinebilirsiniz. Annenizin telefonu ne olursa olsun, Huawei Watch GT 2’yi eşleştirip hemen kullanıma hazır hâle getirebilirsiniz.

Huawei MediaPad T5 10

Eğer annenize evin her yerinde rahatlıkla kullanabileceği, çantasına atıp istediği her yere de rahatlıkla taşıyabileceği bir tablet hediye etmek isterseniz, Huawei MediaPad T5 10 uygun bir seçim olabilir. 10.1 inç, 1920 x 1200 piksel ekrana sahip olan bu tablet ince, hafif ve dayanıklı gövdesiyle dikkat çekiyor. Çift hoparlörü de tablette video izlerken veya görüntülü görüşme yaparken kulaklarının rahat etmesine katkıda bulunacaktır. MediaPad T5 10’un 16 GB ve 32 GB kapasiteli iki farklı versiyonu var. Ayrıca hangisini seçerseniz seçin, Huawei Band 3e de sadece 1 TL farkla sunuluyor. Yani, bir taşla iki kuş vurmanız ve iki hediye birden satın almanız mümkün olacaktır.

Huawei FreeBuds 3

huawei freebuds 3 kırmızı

Kablosuz kulaklıklar moda ve Huawei de FreeBuds 3 ile güçlü bir seçenek sunuyor. Şık bir kutuda gelen bu kulaklık akıllı gürültü engelleyici özelliği sayesinde özellikle yolculuklarda araç gürültüsünü azaltıyor ve biraz daha rahat etmeyi sağlıyor. Bu özellik annenizin çok hoşuna gidecektir. Öte yandan hızlı Bluetooth bağlantısı, ultra düşük gecikme süresi, kablosuz şarj özellikli şarj kutusu ve uzun çalma süresi de dikkat çeken özellikler arasında yer alıyor. Kırmızı rengi seçerseniz annenizi biraz daha mutlu edebilirsiniz.

Huawei Band 4

Bileklikler de akıllı saatler kadar popüler hâle geldi. Üstelik uygun fiyatları bunları rahat erişilebilir hâle getiriyor. Aynı zamanda küçük boyutları ve hafiflikleri de önemli artıları arasında. Huawei Band 4, dikkat çeken bilekliklerden bir tanesi ve annenizin de hoşuna gidecektir. Üstelik proaktif sağlık takibi özellikleri sayesinde anneniz günlük adım sayısını, yaktığı kaloriyi ve bunun gibi sağlık bilgilerini rahatlıkla görebilecektir. Yaratıcı saat yüzleri de bilekliğin şıklığını daha da artıracaktır. Şarj etme kolaylığı da annenizin hoşuna gidecek özelliklerden bir tanesi olacaktır.

İLGİLİ HABERLER