ManşetlerSatın Alma Rehberi

Anneler Günü Hediye Önerileri 2023: MediaMarkt’ta teknolojiyle dolu kutlamalar

anneler günü hediye önerileri 2023

Teknolojiyle annelerin gönlünü fethedin! MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de Anneler Günü için birbirinden şık ve kullanışlı hediye seçenekleri sizleri bekliyor. Bu özel günde annenizin yüzünde tebessüm oluşturacak, yaşamını kolaylaştıracak ve keyifli anlar yaşatacak hediyeyi satın almadan önce, Anneler Günü Hediye Önerileri 2023 videomuza ve makalemize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Anneler Günü hediyesi için öneri arayanlara yardımcı olacak bu içeriğimizde, anneniz için satın alabileceğiniz Vivo Y35 akıllı telefon, Samsung Galaxy Watch 5 akıllı saat, Huawei FreeBuds 5 kablosuz kulaklık ve daha pek çok değerli hediye önerisini inceleyebilirsiniz. Bu ürünleri MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de bulabilirsiniz.

Vivo Y35: Şıklık ve performansı bir arada sunan hediye

Anneler Günü’nde annenize hem şık hem de performanslı bir hediye arıyorsanız, Vivo Y35 tam da aradığınız cevap olabilir. V serisinden ilham alarak oluşturulan tasarım unsurlarıyla Vivo Y35, gerçekten şık ve göz alıcı bir görünüme sahip. Özellikle Gün Doğumu rengi, annenizin kalbini çalmak için ideal. 6.58 inç Full HD+ ekran, parlaklık ve keskinlik açısından annenizin gözlerini rahat ettirecek nitelikte. Bu sayede anneniz uzun süreli kullanımda bile konforlu bir deneyim yaşayacak. Snapdragon 680 işlemci, 8 GB RAM, artırılabilir hafıza imkanı, 256 GB kapasite ve microSD kart yuvası gibi teknik özelliklerle anneniz, en sık kullandığı uygulamalara hızlıca erişebilecek ve oyun oynamaktan keyif alacak. 5000 mAh kapasiteli pili sayesinde Vivo Y35, iki güne varan kullanım süresi sunarak annenizin enerji konusunda endişe etmesine gerek kalmayacak. Arkada yer alan 50 megapiksel kamera, annenizin özel anlarını ölümsüzleştirmesini sağlayacak. Farklı ışık koşullarında bile başarılı sonuçlar veren bu kamera, ön taraftaki 16 megapiksel selfie kamerasıyla da annenizin selfie becerilerini geliştirecek. Öte yandan Vivo, Y35 ile 2 büyük Android güncellemesi ve üç yıl boyunca güvenlik güncelleştirmelerini taahhüt ediyor. Android 13 de bu telefona dağıtılmaya başlandı. Vivo Y35 ile ilgili daha fazla ayrıntıyı, daha önce yayınladığımız incelemede bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy Watch 5: Sağlık ve şıklığı annenize sunun

samsung galaxy watch 5

Anneler Günü’nde annenize hem sağlıkla ilgili önemli özellikleri hem de şık bir tasarımı bir arada sunan Samsung Galaxy Watch 5 ile şaşırtın. Eğer annenizin bir Samsung Galaxy telefonu varsa, en iyi hediyelerden biri bu akıllı saat olacaktır. Samsung Galaxy Watch 5, dairesel ekranlı tasarımıyla gerçek bir saat görünümünü başarıyla yansıtıyor. Özellikle annenizin bileğinde şık ve zarif duracak 40mm kasa seçeneği ile onun stilini tamamlayabilirsiniz. Saat yüzlerini ve uygulamaları canlı renkler ve derin siyahlarla gösteren dairesel ekran, dışarıda da rahat kullanım imkanı sunuyor. Safir kristal cam kaplama ise çizilmelere karşı dayanıklılık sağlıyor. Galaxy Watch 5, suya ve toza dayanıklı olduğu için anneniz denizde, havuzda veya duşta endişesizce kullanabilecek. Annenizin uyku kalitesini artırmak için gelişmiş uyku takibi özelliği, daha iyi bir uyku düzeni sağlamada yardımcı olacak. EKG ve optik kalp atış hızı sensörleri sayesinde anneniz kalbini sürekli kontrol altında tutabilecek. Biyoelektrik Empedans Analizi sensörü ile de vücut durumu hakkında detaylı bilgi alabilecek. Bunların yanı sıra döngü izleme ve benzeri özellikler de annenizin sağlık durumunu sürekli takip etmesine yardımcı olacak. Bunun yanı sıra, farklı egzersizleri yüksek doğrulukla takip imkanınını da unutmayalım. İki güne varan pil ömrü ve hızlı şarj desteği sayesinde anneniz, yarım saatte yüzde 45 doluluğa ulaşan saati ile enerji konusunda endişe etmeyecek. Kısacası, Samsung Galaxy Watch 5 ile Anneler Günü’nde annenizin sağlığını ve şıklığını önemseyen bir hediye seçimi yapabilir ve bu özel günü daha da unutulmaz kılabilirsiniz.

Huawei FreeBuds 5: Müzik keyfini zirveye taşıyın

anneler günü hediye önerileri 2023

Anneler Günü’nde annenize müziği daha keyifli hale getirecek, şık ve kullanışlı bir hediye vermek istiyorsanız, Huawei FreeBuds 5 tam aradığınız ürün. Su damlası biçimindeki sıra dışı tasarımı ve eşsiz uyumuyla annenizin gönlünü fethedecek Huawei FreeBuds 5, şarj kutusuyla da ergonomik ve kullanım kolaylığı sunuyor. Yağmurda veya yoğun terli antrenmanlarda annenizin gönül rahatlığıyla kullanabileceği Huawei FreeBuds 5, IPX4 suya dayanıklılık özelliğiyle her durumda yanında olacak. Ultra manyetik hoparlörü ve yüksek çözünürlüklü ses desteğiyle annenizin müzik keyfini doruklarda yaşayacağı Huawei FreeBuds 5, tüm müzik türlerinde etkileyici performans sergiliyor. Yolculuklarda veya telefon görüşmelerinde arka plandaki gürültüyü başarıyla bastıran yapay zeka destekli gürültü engelleme özelliği sayesinde anneniz içeriğe odaklanacak. Şarj kutusuyla birlikte 30 saate varan pil ömrü sunan Huawei FreeBuds 5, annenizin enerji endişesi yaşamadan müzik keyfine devam etmesini sağlar. Telefon ve bilgisayarla aynı anda bağlantı kurma imkanı sunan Huawei FreeBuds 5, annenizin bağlantı konusunda hiç zorluk yaşamayacağı bir deneyim sunar. Bu yepyeni kablosuz kulaklıkla ilgili daha fazla ayrıntıyı incelememizde bulabilirsiniz.

iPad 10. Nesil: Yaratıcılığı ve bağlantıyı zirveye taşıyın

10. nesil ipad

Anneler Günü hediye önerileri içinde bir tablet mutlaka olmalı! Anneler Günü’nde annenize teknoloji dünyasının güçlü, şık ve kullanışlı hediyesi olan 10. Nesil iPad‘i armağan ederek onun hayatını renklendirebilirsiniz.  Tam ekran tasarımı ve 10.9 inç Liquid Retina ekranıyla 10. Nesil iPad, dört farklı renk seçeneğiyle annenizin tarzını yansıtacaktır. 10.9 inç Liquid Retina ekranda sevdiği dizilerin, uygulamaların ve oyunların tadını çıkaran anneniz, True Tone teknolojisi sayesinde her ışıkta rahat bir görüntüleme deneyimi yaşar. Yerleşik mikrofonlar ve yatay modda stereo ses sunan hoparlörlerle annenizin ses kaydı ve düzenleme deneyimi daha da güçlü hale gelir. Bunun farkını izlediği filmlerde veya yaptığı FaceTime görüşmelerinde hissedecektir. FaceTime demişken; 12 MP Ultra Geniş ön kamera ve Ana Sahne özelliğiyle anneniz, FaceTime aramalarında, video konferanslarda veya selfie’lerde her zaman kadrajın içinde kalacak. 10. Nesil iPad, iPadOS 16 ile geliyor. iPadOS ile anneniz her şeyi kolayca yapabilecek. Sevdiği uygulamaları yan yana çalıştırabilecek, fotoğraf paylaşabilecek ve düzenleyebilecek ya da tüm dosyalarına kolayca erişebilecek. Güçlü performans ve tüm gün süren pil ömrüyle annenizin yaşamını kolaylaştıran 10. Nesil iPad, her işi eksiksiz halletmeye yardımcı olur. Annenizin iPad deneyimini, ek aksesuarlarla daha da zenginleştirebilirsiniz. Yazı yazma, çizim ve resim yapma imkanı sunan Apple Pencil ile annenizin yaratıcılığını konuşturmasına yardımcı olabilirsiniz. Ya da, Magic Keyboard Folio’nun çok yönlü ve iki parçalı tasarımıyla rahatça yazı yazmasına, trackpad ile bir dizüstü bilgisayar deneyimi yaşamasına imkan verebilirsiniz.

Roborock Q7 Max+: Annenizin evine akıllı ve temiz bir hediye

roborock s7 max plus

Anneler Günü’nde annenize ev işlerinde büyük bir yardımcı olacak ve onun hayatını kolaylaştıracak Roborock Q7 Max+ robot süpürgeyi hediye ederek ona çok daha rahat ve konforlu bir yaşamın kapılarını açın. 58 W maksimum güç ve 67 db(A) ses seviyesiyle etkili bir temizlik deneyimi sunan Roborock Q7 Max+, evi sessiz ve etkili bir şekilde temizler. 180 dakikada 300 metrekarelik alanı temizleyerek annenizin ev temizliğinde büyük bir yardımcı olur. Yıkanabilir HEPA filtresi sayesinde toz ve alerjenleri filtreleyerek evin havasını daha temiz ve sağlıklı hale getirir. 470 mililitre kapasiteli toz haznesi, annenizin robot süpürgenin bakımını kolaylıkla yapmasını sağlar. Kıl dolanması ve benzeri sorunlarla karşılaşmak daha zor hale gelir, plastik fırçası sayesinde anneniz günlük bakımı azaltır. Kolaylıkla çıkarılabilir ve takılabilir paspas aksesuarıyla hem paspas hem de süpürme işlevleri sağlar, annenizin daha rahat etmesine yardımcı olur. Temizleme programlama, oda algılama ve benzeri işlevleri kontrol etme imkanı sağlayan mobil uygulama sayesinde anneniz ev temizliğini dilediği gibi yönetir. İstasyonuna otomatik olarak dönen ve 6 saatte tamamen şarj olan Roborock Q7 Max+, tek bir şarjla 180 dakika çalışabilir. Sonuç olarak, Roborock Q7 Max+ robot süpürgeyle annenizin Anneler Günü’nü akıllı ve temiz bir hediyeyle kutlayın, ona ev işlerinde büyük bir yardımcı sunarak hayatını kolaylaştırın.

TEFAL GV9230 Pro Express Protect 2600 W Buhar Kazanlı Ütü: Ütüleme işlerine hız ve konfor getirin

anneler günü hediye önerileri 2023

Anneler Günü hediye önerileri içinde bir ütüye de yer vermeden geçemezdik. Anneler Günü’nde annenize ütüleme işlerini hızlandıracak, konforlu ve güvenilir bir hediye vererek ona zaman ve enerji kazandırmak istemez misiniz? İşte TEFAL GV9230 Pro Express Protect 2600 W Buhar Kazanlı Ütü bu soruya güzel bir cevap olacaktır. 2600W maksimum güç ile TEFAL GV9230, ütüleme işlemini hızlandırarak annenizin zamandan tasarruf etmesine yardımcı olur. 1.8 litrelik su haznesi kolaylıkla çıkarılıp doldurulabilir ve daha az su doldurma ihtiyacıyla annenizin işlerini kolaylaştırır. 2 dakikada hızlı ısınma özelliği sayesinde anneniz ütüleme işine hemen başlayabilir. Dakikada 560 gramlık maksimum buhar çıktısı, kumaşların üzerindeki kırışıklıkların hızlı ve etkili bir şekilde giderilmesine olanak tanır. Otomatik kapanma, jet buhar ve damlama önleme fonksiyonları sayesinde güvenli ve rahat bir ütüleme deneyimi sunar. Dikey ütüleme özelliği ile anneniz zorlu kıyafetlerde ve perde gibi büyük eşyalarda kolaylıkla ütü yapabilir. Entegre kireç çözücü ve kendinden temizleme sistemleri ile ütünün ömrünü uzatır ve annenizin bakım işlerini azaltır. Taşıma kilidi özelliği ile ütünün güvenli bir şekilde taşınması ve saklanması sağlanır. TEFAL GV9230 Pro Express Protect 2600 W Buhar Kazanlı Ütü ile annenizin Anneler Günü’nü konforlu ve pratik bir hediyeyle kutlayarak ütüleme işlerinde mükemmel bir yardımcı sunabilirsiniz.

ARZUM AR3129 Deminde Çay Makinesi Inox: Çay keyfini Arzum Deminde ile taçlandırın

anneler günü hediye önerileri 2023

Anneler Günü’ne özel sıcak ve samimi bir hediye düşünüyorsanız, ARZUM AR3129 Deminde Çay Makinesi Inox tam aradığınız ürün. Çelik kasa ve 1.63 kilogram ağırlığıyla ARZUM Deminde, mutfağınızda şıklığı ve sağlamlığı bir arada sunarken 1800W maksimum güç ile hızlı ve etkili çay demleme deneyimi yaşatır. 12 fincan kapasitesi sayesinde, anneniz kalabalık misafir ağırlarken bile rahatlıkla kullanabileceği bir çay makinesine sahip olacak. Kablosuz su ısıtıcısı sayesinde, kullanım kolaylığı ve hareket özgürlüğü sunuyor. Otomatik kapanma özelliği ile enerji tasarrufu sağlıyor ve güvenli bir kullanım deneyimi sunuyor. 1800W kaynatma ve 150W sıcak tutma özellikleri ile çayınızı hızlıca demler ve istediğiniz süre boyunca sıcak tutar. ARZUM AR3129 Deminde Çay Makinesi Inox ile annenizin Anneler Günü’nü unutulmaz kılarak, sevdikleriyle keyifli çay sohbetlerinin vazgeçilmez bir parçası olabilirsiniz.

GRUNDIG TCM 7061 D İkili Çelik Türk Kahve Makinesi: Başka bir kahve keyfi

anneler günü hediye önerileri 2023

Anneler Günü hediye önerileri arasında kahve makinesi olmazsa olmaz! Anneler Günü’nde annenize şık ve fonksiyonel bir hediye arıyorsanız, GRUNDIG TCM 7061 D İkili Çelik Türk Kahve Makinesi en iyi seçeneklerden biri. Dayanıklı ve estetik bir görünüm için paslanmaz çelik kasaya sahip olan bu ürün, modern ve şık görünüm sağlayan siyah renk ile mutfaklarda göz alıcı biçimde duracaktır. 6 fincan kapasitesi ile aynı anda birden fazla kahve pişirme imkanı sağlar. Geniş su haznesi kapasitesi sayesinde sürekli su doldurma zahmetinden kurtulursunuz. İki farklı hazne ile hızlı ve pratik pişirme imkanı sunar, böylece anneniz kahve keyfini daha çok yaşar. Üst bölümde yer alan kullanıcı dostu kontrollerle, anneniz kahve makinesini kolayca ve rahatça kullanabilir. GRUNDIG TCM 7061 D İkili Çelik Türk Kahve Makinesi ile annenizin Anneler Günü’nü unutulmaz kılarak, sevdikleriyle keyifli kahve sohbetlerinin vazgeçilmez bir parçası olun! Mutlu ve lezzetli kahve anları için en doğru hediye olarak nitelendirilebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER