Eğlence

Anki Drive Android’e yeni özelliklerle birlikte ayak basıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

anki-drive-spektrix-180914

iPhone ve iPad ile çalışabilen dijital oyuncak yarış arabası Anki Drive şimdi de Android’e geliyor. Ekim ayında gelecek Android desteğine ek olarak, mevcut iOS uygulamasına getirilecek ek özellikler, meydan okumayı sevenlerin hoşuna gidecek yeni bir otomobil ve henüz bu zevke katılmamış olanlar için yeni bir fiyatlandırma sistemi de geliyor.

Anki Drive yarış seti oturma odanızda yere kurduğunuz bir yarış pisti üzerinde otomobilleri akıllı telefon veya tabletle kontrol ederek yarış keyfi yaşamanızı sağlıyor. Ekim ayında çıkacak Android sürümüyle birlikte yeni özellikler de geliyor.

anki-drive-180914-1

Yeni özelliklerin arasında takım oluşturarak farklı gruplara veya makinelere karşı yarışmayı sağlayan Takım Modu bulunuyor. Ayrıca bir diğer yeni mod olan Dengeli Otomobiller Modu da daha az tecrübeli oyuncularla eşit şartlarda oynamanızı sağlıyor, böylelikle onları kolaylıkla yenip işin zevkini alamamak gibi bir durum da söz konusu olmuyor.

Android kullanıcılarının Apple kullanıcıları kadar para vermeyeceğini düşünen Anki setin fiyatında da bir indirime gitmi. Setin başlangıç fiyatı 199 dolardan 149 dolara indirilmiş. Başlangıç setinin içinde yarış pisti, iki otomobil ve şarj için gerekli olan istasyonlar bulunuyor.

anki-drive-180914-2

Bu arada Anki bu sistem için yeni bir otomobilin tanıtımını da yaptı. Spektrix adı verilen yeni aracın rakibin direksiyonunu kitleyen Scrambler veya kurbanın silahlarının kontrolsüzce ateşlenmesine neden olan Chaos Pulse gibi özellikleri bulunuyor.

Anki Drive yarış seti ABD’de satılıyor, çok yakında İngiltere’de de satışa sunulacak

İLGİLİ HABERLER