Teknoloji

Anker yeni USB-C – Lightning kablosuyla fiyat kırıyor

anker usb-c - lightning kablo

Apple, MFi programı kapsamında üçüncü taraf USB-C – Lightning kablolarına daha yeni onay vermeye başladı. Bu kablolardan bir tanesi de Anker’ın PowerLine II USB-C – Lightning kablosu oluyor. Apple’ın kendi markasını taşıyan kablosu yurt dışında 19 dolara satılırken, bu kablo 15.99 dolarlık yurt dışı fiyatıyla ondan daha ucuz. 90 cm uzunluğundaki bu kablo ömür boyu garantiyle sunuluyor.

CES’ten bu yana birkaç MFi etiketli USB-C – Lightning kablosu gördük. Bunlar genellikle Belkin, Griffin ve hatta yine Anker’dan gelmişti. Kabloların ortak özelliği örgülü yapıları ve sağlamlıkları oluyor. Bu nedenle de yurt dışı fiyatları çoğunlukla 20 doların üstünde konumlandırılıyor. Anker markasının başlıca tercih nedeni genellikle fiyat oluyor. Son kablo da buna yakışır nitelikte bir fiyat etiketiyle birlikte geliyor.

Anker, PowerLine II kablosu için yurt dışında ön siparişleri toplamaya başladı. Ürünün ay sonunda piyasaya çıkması bekleniyor. Ömür boyu garantiye sahip olduğunu bir kez daha hatırlatalım.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER