Teknoloji

Anker Soundcore Rave serisiyle açık hava partilerinde eğlenceyi artıracak

anker soundcore rave
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Anker Soundcore markasıyla taşınabilir Bluetooth hoparlörler ve ev sineması sistemleri sunuyor. Şirket bu serinin en yeni ürünlerini de CES 2019’da sergiledi. Anker Soundcore Rave serisiyle kullanıcılarına hem yüksek sesli hem de suya dayanıklı yeni hoparlör seçenekleri vadediyor.

160W’lık standart Rave, iki adet 2 inçlik tiz hoparlörü taşıyor. Buna ek olarak, iki adet 5.25 inçlik alçak titreşimli hoparlörü de bulunan Soundcloud Rave, 24 saat boyunca müzik dinlemeyi mümkün kılıyor. Ancak hoparlörde sıçramalara karşı dayanıklılık konusunda sadece IPX4 sertifikası bulunuyor. Bu da Rave’in havuzun içine sokulamayacağı anlamına geliyor. Rave 200 dolar karşılığında satılacak.

80W kapasiteli Rave Mini ise bir adet 2 inçlik tiz hoparlörüne ve aynı alçak titreşimli hoparlör kurulumuna sahip. Rave Mini, kullanıcılarına 18 saat boyunca müzik dinleyebilmeyi vadediyor. IPX7 suya dayanıklılık sertifikası bulunan cihaz, 1 metre derinlikte 30 dakika boyunca çalışabiliyor. Bu modelin fiyat etiketinde 150 dolar yazacak. Hem Rave hem de Rave Mini, yaz aylarında satışa sunulacak.

Anker Soundcore Icon

Anker’ın yeni hoparlör portföyünde Icon ve Icon Mini adını taşıyan iki küçük ve hafif model daha bulunuyor. IPX67 sertifikasına sahip bu hoparlörler, hem suya hem de toza karşı dayanıklı. Hoparlörlerin pil ömürleriyse sırasıyla 12 ve 8 saat. Standart Icon için 50 dolar, Mini versiyon içinse 30 dolar ödemek gerekecek. Her iki hoparlör de ilkbahar aylarında satışa sunulacak. Soundcore ailesinin hem kablosuz şarj ünitesi hem de çalar saat işlevi gören Wakey isimli modeli ise 100 dolarlık fiyat etiketiyle ilkbaharda raflardaki yerini alacak.

Anker Soundcore Wakey

Anker Soundcore Rave, Icon ve Wakey modelleriyle ses sistemleri pazarındaki iddiasını gözler önüne seriyor.

İLGİLİ HABERLER