Fırsatlar

Anker Soundcore R50i özel fiyatıyla Hepsiburada’da!

anker soundcore r50i

Eğer bugünlerde bir kulaklık satın almak istiyorsanız ve uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsanız, genellikle bütçesini düşünenler için isabetli seçenekler sunan Anker’in en yeni kulaklıklarından Anker Soundcore R50i’ye bir göz atabilirsiniz. Bu kulaklık Hepsiburada’da 649 TL’lik özel bir fiyattan satılıyor. Bunun dışında Hepsiburada’da farklı akıllı telefon aksesuarları için özel fırsatlar da mevcut.

Soundcore R50i TWS kablosuz kulaklık, Anker’ın sofistike tasrım ve teknolojisiyle kullanıcılarına müzik ve görüşme deneyimi sunuyor. Mavi renge sahip model, güçlü ses ve bas derinliği sağlarken, entegre 2 mikrofon ve yapay zeka teknolojisi sayesinde net görüşmeler imkanı sağlar. IPX5 sertifikası, su sıçramalarına karşı dayanıklılık, kişiselleştirilebilir EQ ayarları, uzun kullanım süresi ve hızlı şarj imkanı, kolay taşınabilirlik özellikleri ile dikkate değer bir kulaklık modeli.

Bir AirPods satın almayı düşünüyorsanız, o zaman Hepsiburada’daki ürünlere bir göz atmanızı tavsiye ederiz. AirPods fırsatları kapsamında, Apple’ın artık satmadığı, Lightning portlu ve MagSafe özellikli şarj kılıfına sahip AirPods Pro 2. Nesil modelini 6.339TL’ye satın alabilirsiniz. USB-C portlu modelin neredeyse 1000 TL daha yüksek fiyata sahip olduğunu göz önünde bulundurursak, Hepsiburada’daki ürün gayet cazip görünüyor.

iPhone kılıfı satın almak isteyenlerin ilgisini çekecek bir fırsat da var. iPhone 14’ten iPhone 11’e farklı modeller için uyumlu olan, çeşitli markalardan kılıfları satın aldığınızda, sepette yüzde 15 oranına varan indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Akıllı telefon aksesuarları denilince akla gelen ilk markalardan biri olan Spigen de kılıflardan güç adaptörlerine farklı aksesuarlar sunuyor. Spigen aksesuarlarında sunulan sepette yüzde 20 indirim fırsatından yararlanmak için kampanya dahilindeki ürünlere bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Özellikle iPhone kılıfı arayanlar için seçenekler bir hayli fazla görünüyor.

Anker Soundcore R50i ve diğer fırsatlar, akıllı telefon sahipleri için fazlasıyla cazip görünüyor. Bunun gibi fırsatları yakından takip etmek için her gün Teknoblog’u ziyaret etmeyi alışkanlıklarınız arasına almanızı tavsiy ederiz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER