Teknoloji

Anker Soundcore markalı ses ürünleri portföyünü genişletiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
anker soundcore
Liberty Lite

Anker Soundcore markası altında birbirinden farklı kategorilerde ses ürünlerini kullanıcılarına sunuyor. Şirket portföyüne eklediği yeni ürünlerle uygun bir fiyat karşılığında sağlam bir ses deneyimi vadediyor. Yeni ürünlerin en güçlü ortak noktası olarak ise uzun pil ömürleri öne çıkıyor.

Soundcore’un sunduğu yeni ürünlerden ilki Space NC adını taşıyor. Baş üstü bir kulaklık olan Space NC, gürültü önleme özelliği ve 20 saatlik pil ömrüyle dikkat çekiyor. Fiyat etiketinde 99.99 dolar yazan Space NC, 14 Mayıs itibarıyla ABD’de satışa sunulacak.

Soundcore’un yeni ürünleri arasında evde kullanıma yönelik hoparlörler de bulunuyor. Flare ve Flare+ adını taşıyan hoparlörler, geniş bir odadayken birbirleriyle eşleştirilebiliyor. Temel kullanım alanı ev gibi görünse de, Flare ve Flare+ IPX7 suya dayanıklılık seviyeleriyle dış mekanlarda da kullanılabilecek. Fiyat etiketinde 59.99 dolar yazan Flare, mayıs ayında satışa sunulacak. 20 saatlik pil ömrü vadeden Flare+ ise 99.99 dolarlık fiyat etiketiyle ağustos ayında raflardaki yerini alacak.

Flare

Anker yenilediği Soundcore portföyünde sporcuları hedefleyen ürünler de sunuyor. Şirketin Spirit adını verdiği seri altında üç farklı kulaklık bulunuyor. Kulak içi kulaklıklar olan Spirit ve Spirit X’in fiyat etiketinde 39.99 dolar yazacak. Spirit X, tutunmayı kuvvetlendiren bir kanca da bulunuyor. Spirit Pro ise Qualcomm yongasının varlığı ve 10 saate varan pil ömrüyle dikkat çekiyor. Spirit Pro için 49.99 dolar ödemek gerekiyor.

Anker Soundcore markasına Apple’ın AirPods’una rakip olabilecek bir seçenek de ekledi. Liberty Lite adını taşıyan kulaklık, 18 Haziran’da satışa sunulacak. Tek şarjla 3,5 saat pil ömrü vadeden kulaklık için 69 dolar ödemek gerekecek.

İLGİLİ HABERLER