Teknoloji

Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro ile gelişmiş ses kalitesi ve gürültü engelleme

anker soundcore liberty air 2 pro

Soundcore Liberty Air 2 kulaklıklar bütçe dostu kulaklıklar kategorisi içinde yer alan en iyi seçeneklerden bir tanesi. Anker şimdi bunun daha gelişmiş bir modelini çıkardı. Yeni Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro kablosuz kulaklıklar ses kalitesi ve aktif gürültü engelleme (ANC) özelliklerine odaklanıyor. Daha büyük boyutlu olan Liberty 2 Pro gibi 11mm sürücüler barındırıyor.

Yeni model, çeşitli durumlara uyacak şekilde tasarlanmış modlarla geliştirilmiş ANC’ye sahiptir. Örneğin, taşıma modu daha düşük frekansları bloke ederken, iç mekan modu bir ofisteki sesler gibi orta aralıktaki sesleri azaltmada daha iyidir. Ayrıca, iki seviyeli ortam sesi iyileştirmeye sahip bir şeffaflık modu da var. Anker, altı mikrofonlu gürültü azaltma teknolojisi sayesinde “birinci sınıf arama kalitesi”nin de sunulduğunu belirtiyor.

Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro pil ömrü ile de dikkat çekecek

anker soundcore liberty air 2 pro

Anker, Liberty Air 2 Pro’nun ANC kapalıyken yedi saat veya açıkken de altı saat pil ömrü sunabileceğini söylüyor. Şarj kutusu tamamen şarj edildiğinde ise, ANC kapalıyken 26 saat, açıkken de 21 saat dayanabileceğini belirtiyor. Bu nedenle kullanımınıza bağlı olarak kasadan muhtemelen üç ila dört sefer tam şarj alabilirsiniz. Kasa, USB-C üzerinden veya Qi protokolü aracılığıyla kablosuz olarak şarj edilebilir.

Liberty Air 2 Pro, dört renkte (siyah, beyaz, mavi ve pembe) 129,99 dolarlık fiyat etiketiyle yurt dışında satışa sunuldu. İlerleyen zamanlarda Türkiye’ye de gelmesini bekliyoruz.

İLGİLİ HABERLER