Fırsatlar

Gürültü engelleme özellikli Anker Soundcore Liberty 4 NC kulaklıkta indirim

anker soundcore liberty 4 nc

Anker’in yüksek performansı uygun fiyata sunan birçok farklı ürünü var ve onlardan bir tanesi de bizim yakın zamanda incelemesini yayınladığımız Anker Soundcore Liberty 4 NC. Hem iPhone hem de Android telefon sahipleri için kullanışlı bir seçenek olan bu kablosuz Bluetooth kulaklık, Amazon.com.tr’de yüzde 11 indirimle, 2.899 TL yerine 2.599 TL’ye satılıyor. Bu fiyat lacivert renkli kulaklıkta geçerli. Açık mavi rengi tercih ederseniz 2.549 TL’lik fiyat söz konusu oluyor.

Anker Soundcore Liberty 4 NC Bluetooth kulaklık özellikleri

Kesintisiz bir dinleme deneyimi sunan Liberty 4 NC gürültü engelleme kulaklıkları, rahatlığı ve teknolojiyi birleştirerek müzik severlerin ve sürekli hareket halinde olan profesyonellerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bu kulaklıkların öne çıkan özelliği, yüksek hassasiyetli kulak içi ses sensörleri, geniş sürücüleri ve özellikle tasarlanmış bir gürültü izolasyon odası ile %98.5’e kadar gürültü azaltma kapasitesine sahip olmalarıdır. Seyahatinizi sakin ve sessiz bir deneyime dönüştürebilmek için tasarlanan bu kulaklıklar, her türden dış sesi efektif bir şekilde engelleyerek sizlere özel bir dinleme ortamı sunuyor.

Liberty 4 NC modeli, Adaptive ANC 2.0 teknolojisi ile donatılmış olup, bu özellik sayesinde bulunduğunuz ortama ve kulak yapınıza ideal uyumu sağlayacak şekilde gürültü engelleme seviyesini dinamik olarak ayarlıyor. Gerçek zamanlı hesaplamalar yapabilen bu sistem, her an için optimum sessizlik sağlamak adına sürekli olarak kendini güncelliyor. Bu sayede, değişken ses ortamlarında bile daima en iyi ses izolasyonunu elde edebilirsiniz.

Geliştirilen 11mm özel ayarlı sürücüler sayesinde Liberty 4 NC, kullanıcılarına 3 kat daha detaylı bir net ses deneyimi sunuyor. LDAC teknolojisinin getirdiği yüksek çözünürlüklü kablosuz ses deneyimi, normal Bluetooth bağlantılarına kıyasla çok daha fazla veri iletme kapasitesiyle, müziğin her bir notalarını tam olarak hissetmenizi sağlıyor. Detaylı ve zengin ses kalitesi, her tür müzik severin aradığı derinliği ve netliği sunuyor.

Kişiselleştirilmiş bir deneyim sunan HearID 2.0, her kullanıcıya kendi ses profillerini oluşturma olanağı tanıyor. EQ ayarları tamamen sizin kontrolünüzde olup, ister 22 ön ayar arasından seçim yapın ister kendi zevkinize göre ses ayarlarını kişiselleştirebilirsiniz. Bu şekilde, müziği yalnızca kendi duymak istediğiniz gibi değil, aynı zamanda en kusursuz biçimde dinleyebilirsiniz.

Bütün bir gün boyunca müzik dinleyebilmeniz veya video izleyebilmeniz için tasarlanan Liberty 4 NC, tek bir şarj ile 10 saatlik kullanım ve kutusuyla beraber 50 saate varan pil ömrü sunuyor. Bu sayede, ister uzun bir yolculuğa çıkın ister günlük hayatınızda kesintisiz eğlenceye dalın, pil düşüncesi olmaksızın etkinliklerinizi sürdürebilirsiniz.

Liberty 4 NC, kullanıcı dostu bağlantı seçenekleriyle tasarlandı. Android cihazlarla hızlı ve sorunsuz bir Bluetooth eşleştirme süreci var. Takıldığında otomatik oynatma ve çıkarıldığında duraklama özelliği sunan bu kulaklıklar, Bluetooth 5.3 teknolojisi sayesinde çok noktalı bağlantı avantajı da sağlıyor. İstediğiniz cihaza kolayca geçiş yaparak, müziğinizi veya çağrılarınızı hiçbir engel olmadan yönetebilirsiniz.

IPX4 su geçirmezlik standardına sahip Liberty 4 NC kulaklıklar, aniden başlayan sağanak yağışlar karşısında ve kazayla dökülen sıvılar karşısında endişelenmenizi ortadan kaldırıyor. Hem spor yaparken hem de karmaşık hava koşulları sırasında kullanıcıların yanında olan bu kulaklıklar, dış etkenlere karşı dayanıklılığı ve güvenirliğiyle öne çıkıyor.

Gürültülü ortamlarda bile net ve anlaşılır iletişim kurabilmenizi sağlayacak 6 ışın hattı mikrofon sistemi ve yapay zeka destekli algoritmalarıyla, Liberty 4 NC kullanıcılarına akıllı çağrı deneyimi sunuyor. Arka plan gürültüsünü mükemmel şekilde azaltan bu teknoloji, sesinizi temiz ve net bir şekilde ileterek telefonda konuşurken çevrenizdekilere rahatsızlık vermenizi engeller. Her türlü çağrının, mümkün olan en yüksek ses kalitesiyle yapılabilmesi için tasarlanmıştır.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER