Teknoloji

Anker Soundcore Liberty 3 Pro daha kaliteli LDAC desteğiyle tanıtıldı

anker soundcore liberty 3 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Anker’in Soundcore markası perşembe günü amiral gemisi gerçek kablosuz kulaklıklarını 169,99 dolarlık yurt dışı fiyatlı Liberty 3 Pro ile yeniledi.

Hem kulaklıklar hem de kızak tarzında şarj kutusuyla Liberty 2 Pro’ya çok benziyor, ancak kulaklıklar yüzde 30 oranında daha küçük ve kullanıcılara daha fazla konfor için kanat uçlarında bir “hava basıncı tahliye yapısı” var.

Anker, kulaklıklarla sunulan özelliklerde dikkate değer iyileştirmeler yaptı. Yeni kulakiçi kulaklıklar aktif gürültü engelleme özelliğine sahip ve “HearID ANC” sistemi verimlilik ve konfor için optimize edilmiştir. Anker, kulak içi basıncı da hesaba katarken dış ortam gürültüsünü izlediğini, böylece ANC seviyesinin çevreye otomatik olarak uyum sağladığını söylüyor.

Liberty 3 Pro’nun çift sürücülü akustik mimarisi de iyileştirildi. Kulaklıklar, LDAC codec desteği sayesinde bu biçimde yükseltilmiş ses kalitesi sunan Sony’nin WF-1000XM4’ye katılıyor. LDAC sunan pek fazla kablosuz kulaklık yok, aptX HD daha yaygın bir teknoloji.  Bu arada AAC ve SBC kod çözücüleri de desteklenir.

Şarj kutusu, kablosuz şarj özelliğine sahiptir. Anker, kulaklıkların aktif gürültü engelleme etkinken altı saate kadar veya kapalıyken sekiz saate kadar sürekli dinleme imkanı sunabileceğini söylüyor. Kasa ise, sırasıyla 24 veya 32 saat daha çalma ömrü sunuyor. Anker, kulakiçi kulaklıkları USB-C üzerinden yalnızca 15 dakika boyunca takıp şarj ederseniz, hızlı şarj özelliklerinin size üç saatlik oynatma sağlayabileceğini söylüyor.

Anker, Liberty 3 Pro’yu siyah, beyaz, gümüş, gri ve mor olmak üzere dört farklı renkte sunacak. Suya ve tere karşı dayanıklılık açısından IPX4 olarak derecelendirmiştir. Etrafınızdaki sesleri duymaya ihtiyacınız olduğu zamanlar için üç farklı şeffaflık moduna sahiptir. Yeni kulaklıklar dün itibarıyla yurt dışında satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER