FırsatlarManşetler

Türkiye’de yeni satışa çıkan Anker Soundcore Liberty 2 Pro’da lansmana özel indirim fırsatı

Anker’in yeni kablosuz kulaklığı Soundcore Liberty 2 Pro Türkiye’de satışa çıktı. Şirketin belirttiğine göre, yeni kulaklık ile bugüne kadar daha büyük ses sistemlerinde kullanılan mimariyi dünyada ilk kez kablosuz bir kulaklığın içerisine sığdırıldı. Anker, yeni modeliyle profesyonel müzik camiasından da tam not almayı başardığının, 10 Grammy ödülü sahibi müzik yapımcıları tarafından da tavsiye edildiğinin altını çiziyor. Ürün 9 Mayıs 2020 tarihi itibarıyla Türkiye’de satışa sunuldu.

Tavsiye edilen satış fiyatı 1299,90 TL olan bu kulaklık, Hepsiburada’da lansmana özel olarak 999,90 TL’lik bir indirimle sunuluyor. Böylelikle yüzde 25’e yakın bir indirim ilk müşterileri bekliyor.

Anker SoundCore Liberty 2 Pro TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık ve Kablosuz Şarj Kutusu- A3909 – Siyah
Hepsiburada’dan satın alın

SATIN AL

11 mm’lik dinamik sürücüleri dengeli bir yapıyla buluşturan Astria Koaksiyel Akustik Mimarisi’nin ilk kez kullanıldığı Liberty 2 Pro, uyumlu bir tiz ve bas performansıyla müzik stüdyosundaki yüksek ses kalitesini hayatımıza taşıyor. Kusursuz bir derinlik ve nüansa sahip ses ile her enstrümanı, duymanızı isteyeceğiniz biçimde yansıtılabiliyor.

Mükemmel bir ses deneyimi yaşatmayı hedefleyen Liberty 2 Pro, HearID özelliğiyle dinleme profilinizi akıllı biçimde analiz ediyor ve sadece sizin kulaklarınıza özel bir ses profili çıkartabiliyor. Ses ayarlarını kendisi yapmak isteyenleri ise Soundcore uygulaması üzerinden ayarlanabilir ekolayzır ve 22 hazır ses profili bekliyor.

Tek şarjla 8 saate kadar müzik keyfi sunan kablosuz kulaklık, saklama kutusunun şarj özelliği sayesinde de 4 kez tam doldurulabiliyor ve toplam 32 saate kadar kullanılabiliyor. USB-C bağlantısı ile hızlı şarj olabilen Soundcore Liberty 2 Pro, sadece 10 dakika şarj edilerek 2 saat kullanılabilme imkanı sunuyor. Kulaklık kutusu, kablosuz şarj özelliği sayesinde kablo karmaşası yaratmadan da kolayca şarj edilebiliyor.

Anker Soundcore Liberty 2 Pro indirimli fiyat ile satışta

İçerisindeki dört mikrofonu ve cVc 8.0 gürültü önleme teknolojisi ile sesinizi ortam sesinden yalıtan kulaklık, akıcı bir görüşme deneyimi ortaya çıkartıyor. Yüzde 60 daha az gürültü ve yüzde 95 ses yalıtımı özellikleriyle çağrı kalitenizi arttırıyor. Liberty 2 Pro, tüm bunlara ek olarak Bluetooth 5.0 ile mobil cihazlarla hızlı ve kesintisiz bağlantı sağlıyor. Ayrıca ultra yumuşak silikon malzemesiyle de uzun süre rahat bir kullanım sunarken, farklı kulak tipleri için uygun silikon kulaklık başlıkları ve kulak kanatları sayesinde üstün bir konfor ve uyum sağlıyor.

Anker SoundCore Liberty 2 Pro TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık ve Kablosuz Şarj Kutusu- A3909 – Siyah
Hepsiburada’dan satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER