FırsatlarManşetler

Anker markalı ürünlerde bugüne özel olarak Hepsiburada’da fırsat var

anker

Anker markalı tam kablosuz kulaklık, kablo, güç adaptörü, MagSafe özellikli powerbank gibi aksesuarlarda bugüne özel fırsatlar bulunuyor. Bu fırsat ürünleri arasında dikkatimizi çeken iki ürün ise Anker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık ve Anker Soundcore Life Q10i Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaklık oluyor.

Anker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık

699 TL’lik fiyat etiketine sahip olan Anker Soundcore R50i TWS kablosuz kulaklık, yenilikçi tasarımı ve teknolojik özellikleri ile dikkat çeker. Güçlü ve derin baslı bir ses deneyimi sunan 10mm sürücüler ve ergonomik, hafif tasarımı ile tam bir taşınabilirliği garantiler. Yapay Zeka teknolojisi ile donatılmış ses sistemi, net ve keskin görüşmeler sağlar. Tek şarjla 10 saat çalma süresi sunan model, toplamda 30 saat kullanım süresine ulaşır. IPX5 sertifikalı suya dayanıklılığı sayesinde her hava koşulunda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Anker Soundcore R50i kablosuz kulaklık ayrıca 22 önceden ayarlı EQ desteği ile performansı yükselterek kullanıcısına tamamen özelleşmiş bir ses deneyimi yaşatır. Hızlı şarj seçeneği ile kullanıcısını yarı yolda bırakmaz ve ekstra 2 saat dinleme süresi için sadece 10 dakika şarja ihtiyaç duyar. Kişiselleştirilebilir uygulaması ve kullanışlı lanyardlı taşıma kılıfı, bu ürünü ideal bir seyahat eşliği haline getirir. Müziği bireysel zevkinize göre düzenlemek için Soundcore uygulamasını kullanabilir, kulaklıklarınızı kaybederseniz “Kulaklıklarımı Bul” özelliği ile kolayca bulabilirsiniz.

Anker Soundcore Life Q10i Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaklık

999 TL fiyat etiketine sahip olan ve gelişmiş Bluetooth 5.0 teknolojisiyle donatılmış olan Anker Soundcore Life Q10i ise, kablosuz bir kulaklık olarak kullanıcılara kesintisiz bir müzik keyfi sunar. Hızlı ve güçlü kablosuz bağlantı ile daha geniş bir kapsama alanı sağlar, böylece müzik dinleme deneyiminizdeki mesafeleri ortadan kaldırır. İster egzersiz yaparken ister günlük kullanımda, bu kulaklık size maksimum özgürlük ve hareket kabiliyeti sağlar. Yüksek kaliteli ses deneyimi sağlayan 40 mm titanyum kaplı sürücülerle birlikte, özel BassUp teknolojisi sesin ritmini ve derinliğini iki katına çıkarır.

Anker Soundcore Life Q10i’nin tasarımı da kullanıcı dostudur. Hafif ve katlanabilir tasarımı, kolay taşınabilirlik ve depolamayı mümkün kılar. Aktif gürültü engelleme özelliği sayesinde, gürültülü ortamlarda bile müziğin keyfini çıkarmanızı sağlar. Üzerinde bulunan kullanıcı dostu kontrollere sahip olan kulaklık, müziği durdurma, oynatma, şarkı atlamayı basitleştirir. Oldukça etkileyici bir pil ömrüne sahip olan Anker Soundcore Life Q10i, tam şarjla 60 saate kadar çalma süresi sunar. Soundcore uygulaması sayesinde 22 Ekolayzer seçeneğinden tercihinizi yapabilir ya da kişiselleştirilmiş bir deneyim için kendi ayarlarınızı oluşturabilirsiniz. Bu kulaklık, taşınabilirlik, dayanıklılık ve mükemmel ses kalitesini birleştirerek kablosuz müzik deneyimini bir üst seviyeye taşır.

Video: MagSafe nedir?

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER