Teknoloji

Anker’den değiştirilebilir çerçeveli hoparlörlü gözlük: Soundcore Frames

anker soundcore frames

Anker, Soundcore Frames ile giderek büyüyen ses sistemli gözlük pazarına bir üye daha ekliyor. Soundcore Frames hem müzik dinlerken hem de telefonda konuşurken kullanılabiliyor. Kullanıcılara keyifleri doğrultusunda kolaylıkla değiştirebilecekleri 10 farklı çerçeve seçeneğinin sunulması, Soundcore Frames’i ayrı bir yere koyuyor. Buna ek olarak, Soundcore Frames numaralı, polarize ve mavi ışık filtreli camlarla da kullanılabiliyor.

Soundcore Frames, Kulağın ön ve arka kısmına denk gelen hoparlörlerle “çevresel” bir ses deneyimi yaşatıyor. Gürültü azaltma özelliği bulunan gözlük, hem dokunmatik olarak hem de sesle kontrol edilebiliyor.

5,5 saat boyunca müzik dinlemeyi mümkün kılan Soundcore Frames, sadece 10 dakikalık bir şarjla ekstra 1,5 saat daha kullanım imkanı sunuyor. IPX4 suya dayanıklılık sertifikası bulunan Soundcore Frames, yağmurda kullanılabilecek.

Anker Soundcore Frames, kasım ayında satışa sunulacak. Gözlüğün yurt dışındaki fiyat etiketinde 200 dolar yazacak. Ekstra çerçeveler ise 50 dolar karşılığında satılacak. Bunun “hoparlörlü bir gözlük” için uygun bir fiyat olduğu söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER