Teknoloji

Anker Qi2 destekli yeni kablosuz şarj cihazlarını resmen gözler önüne çıkardı

anker qi2

Anker Qi2 kablosuz şarj standardını destekleyen ilk şarj cihazlarını ve taşınabilir kablosuz şarj cihazlarını CES 2024’te gözler önüne çıkardı. İlk ipuçları geçtiğimiz sonbaharda verilen 15W manyetik şarj destekli yedi cihaz sonunda kullanıcılarla buluşmaya hazır.

Yeni şarj cihazlarının her biri Qi2 desteğiyle geliyor. Bunlar şirketin yeni standardı destekleyen ilk ürünleri. Pazarda da bu desteğe sahip cihazların sayılarının pek fazla olmadığını belirtmek gerekiyor. Qi2 desteğinin varlığı sayesinde Anker’in yeni ürünlerinin tamamı Apple’ın birinci taraf MagSafe teknolojisi gibi 15W kablosuz şarj hızlarını destekliyor.

MagGo Katlanabilir Şarj İstasyonu, Anker’in Qi2 portföyünün dikkat çeken üyeleri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl çıkan MagSafe Cube’un devamı niteliğindeki bu ürün, daha kompakt bir 3’ü 1 arada şarj deneyimi sunuyor. Cihazın ABD’deki fiyatı 109.99 dolar olarak belirlendi.

Anker’in MagGo serisi aynı zamanda ilk standart Qi2 şarj pedini de barındırıyor. Şimdiye kadar çıkan tüm ürünler dik bir stand veya çoklu şarj cihazıydı. Anker bu tasarımların yanına bir de basit ancak 15W şarj cihazı sunan 21.99 dolarlık bir ürün daha ekliyor.

Seride MagGo Orb’un güncellenmiş versiyonu da kullanıcıları bekliyor. Bu 8’i 1 arada güç istasyonunda USB-C bağlantı noktaları ve diğer mobil odaklı şarj seçeneklerinin yanı sıra tam AC çıkışları bulunuyor. En büyük fark olarak ilk versiyondaki 7.5W şarj pedinin yerini 15W manyetik Qi2 pedinin alması öne çıkıyor. Bu cihaz için 99.99 dolar ödemek gerekiyor.

A

Anker Qi2 destekli iki taşınabilir kablosuz şarj cihazını da tanıttı

Anker Qi2 destekli iki taşınabilir kablosuz şarj cihazını da tanıttı. Bu iki ürün de MagSafe uyumlu 15W kablosuz şarj deneyimini mümkün kılıyor. Şimdiye kadar, Apple’ın sunduğu benzer çözümlerde bile maksimum şarj hızı 7.5W seviyesindeydi.

anker qi2

Bu iki ürün arasında ön plana çıkan Anker 10K MagGo Qi2 Power Bank  oluyor. 10000 mAh kapasiteli bu cihaz, standart bir tasarıma sahip ve Anker’in daha önce çıkardığı ürünlere benzer şekilde bir stand olarak kullanılabiliyor. Üstündeki ekran sayesinde şarj hızı ve doluluk oranını görmek de mümkün oluyor. iPhone 15 pilini iki defa doldurabilecek bu şarj aksesuarının ABD fiyatı 89.99 dolar olarak belirlendi.

anker qi2

Anker’in diğer taşınabilir şarj cihazı ise 6000 mAh kapasiteye sahip. Bu ürün katlanabilir tasarımıyla daha standart bir stand gibi de görünüyor. 6K MagGo Qi2 Power Bank için 69.99 dolar ödemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER