Teknoloji

Anker PowerWave kablosuz şarj aletleri iPhone için özel olarak tasarlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

anker powerwaveAnker yeni kablosuz şarj aletlerini tanıttı. PowerWave olarak adlandırılan bu yeni seri Apple’ın iPhone X ve iPhone 8 akıllı telefonlarıyla çalışacak biçimde geliştirildi. Üstelik Apple’ın, iPhone’ları daha hızlı biçimde kablosuz şarj etmeyi sağlayan 7.5 vat standardını da destekliyor. Hatta bu yeni şarj aletleri 10 vata kadar güç beslemesi sağlıyor. Böylelikle Samsung Galaxy S9 ve benzeri telefonları da daha hızlı biçimde şarj etmek mümkün oluyor.

Anker PowerWave şarj aletleri şirketin mevcut PowerPort şarj aletlerine fazlasıyla benziyor. Düz ve stant biçimlerinde kullanılabiliyor. Ancak PowerPort beyaz renk seçeneğiyle sunulmuyor, sadece 5 vat şarj desteği var ve fiş de içermiyor. Güncellenmiş bileşenlerin dışında, PowerWave şarj aletleri tasarım anlamında yeni bir şeyler sunmuyor. Üstelik şirket, şarj portunu bile USB-C’ye güncellemiyor.

anker powerwave

Anker’ın yeni kablosuz şarj aksesuarlarının fiyatına baktığımızda; stantlı versiyonun 50 dolar, düz zeminde duran versiyonun 46 dolar fiyat etiketine sahip olduğu belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER