Teknoloji

Anker’den 24000 mAh kapasiteli ve yüksek güç çıkışlı PowerCore 24K powerbank

anker powercore 24k
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Anker, sahiplerinin yanlarında kolaylıkla taşıyabilecekleri, 24.000 mAh gibi büyük bir pil içeren, 140 W’ta hızlı şarj edilebilen, ancak aynı oranda güç dağıtımı yapabilen 149.99 dolar yurt dışı fiyat etiketli PowerCore 24K GaN şarj cihazını piyasaya sürdü. Bu aksesuar, bir MagSafe – USB-C kablosu kullandığınızı varsayarsak, 16 inç MacBook Pro’yu 40 dakikada yüzde 50’ye şarj edecek kadar güçlü görünüyor.

PowerCore, tek bir USB-C bağlantı noktasından, önceki spesifikasyonun sahip olduğu maksimum 100 W’tan daha fazlasını pompalayabilen yeni Güç Dağıtımı 3.1 spesifikasyonu ile donatılmıştır. Anker’in yeni powerbank’i, iki USB-C bağlantı noktasının herhangi birinden 140 W güç pompalayabilir ve ayrıca 18 W şarj edebilen bir USB-A bağlantı noktası vardır.

anker powercore 24k

Ayrıca PowerCore Anker’in, yüksek güçlü GaN 3 teknolojisini içeren ve geçen ay tanıtılan yeni “GaNPrime” şarj cihazı setinden özellikler içerir. GaNPrime şarj cihazları AC’den DC’ye dönüştürme verimliliğinde iyileştirmeler, daha fazla toplam güç çıkışı ve daha iyi sıcaklık algılamasında iyileştirmeler vadediyor. Üstelik bunların hepsi biraz daha küçük bir pakette sunuluyor.

Anker’in yurt dışında yeni piyasaya sürdüğü diğer şarj cihazları, 150W şarj edebilen yeni Anker 747 GaNPrime dahil olmak üzere, PD 3.1 özelliğine sahip değil. Ancak, her bir bağlantı noktası yine de maksimum 100W çıkış verebiliyor.

PowerCore 24K’nın öne çıkan bir özelliği, bağlı her bir cihaz için çekilen güç, ne kadar güç kaldığı ve yeniden şarj olma süresi gibi bilgileri veren akıllı ekranıdır. Ekran 0,36 W güç çektiğinden; ürünle ilgili sıkça sorulan sorulara göre Anker, kullanılmadığında bu ekranın kapalı tutulmasını öneriyor.

anker powercore 24k

Anker PowerCore 24K, şu anda yurt dışında Amazon’da ve doğrudan Anker’in online mağazasında 149,99 ABD doları karşılığında satışa sunuldu. Kutuda bir USB-C kablosu veya AC şarj cihazı yoktur, bu nedenle kendi kablolarınızı tedarik etmeniz gerekiyor. Üstelik PowerCore 24K’nın 140W giriş / çıkışından tam anlamıyla yararlanmak istiyorsanız her ikisinin de PD 3.1 özelliğine sahip olması gerekir.

İLGİLİ HABERLER