Teknoloji

Nebula Cosmos Laser 4K: Anker’den Android TV’li projektör

anker nebula cosmos laser 4K

Anker, Nebula markası altında Cosmos Laser 4K isimli yeni projektörünü gözler önüne çıkardı. Android TV 10.0 işletim sistemiyle çalışan projektörde iki adet 30W hoparlör mevcut.

Projektör ALPD 3.0 lazer teknolojisinin yardımıyla 2400 ANSI lümenle 4K çözünürlüklü görselleri yansıtabiliyor. Bu seviye kayda değer olsa da, karanlık olmayan ortamlarda makul seviyede görüntüler üretmek için biraz loş kalıyor.

Android TV platformunun varlığına rağmen, Cosmos Laser 4K’ya Netflix gibi uygulamaları yüklemek mümkün olmayacak gibi görünüyor. Anker’den verilen bilgiye göre, Cosmos Laser 4K içeriklerin telefondan yansıtılması için 4K uyumlu bir “aksesuar” ile gelecek.

Hızlı otomatik odaklama ve otomatik kilit taşı düzeltmesi gibi taşınabilir bir projektörde bulunması önemli olan özellikler de Cosmos Laker 4K’da kullanıcıları bekliyor. Buna ek olarak, göz koruma teknolojisi de çocukların ve hayvanların meraklı gözlerini lazer ışınlarından koruyor.

Anker, Nebula Cosmos Laser 4K projektörü 11 Ocak’ta Kickstarter üzerinden satışa sunacak. ABD satış fiyatı 2199 dolar olarak belirlenen projektör, mart ayı itibarıyla sahipleriyle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER