Fırsatlar

Anker güç istasyonları ve kameralarda Hepsiburada’dan sepette yüzde 20 indirim

anker hepsiburada

Anker, sunmuş olduğu farklı aksesuarlarla kullanıcıların yaşamlarını daha verimli kılıyor. Hepsiburada’da sunulan bir kampanya kapsamında, Anker markalı güç istasyonları ve kameralarda sepette yüzde 20 indirim fırsatı bulunuyor.

Güç istasyonları, özellikle kamp yapanlar için kullanışlılık sağlıyor. Anker 548, yüksek kapasiteli ve çok yönlü bir taşınabilir şarj cihazı. 60.000mAh’lık devasa kapasitesiyle iPhone 15’i 10’dan fazla kez, MacBook Air’i ise yaklaşık 3 kez tam şarj edebilir. Bu güç bankası, aynı anda hem telefonunuzu hem de dizüstü bilgisayarınızı yüksek hızda şarj edebilmeniz için 60W ve 27W gücünde iki USB-C portuna sahip, bu da onu seyahatler ve yoğun günler için ideal kılıyor. Öte yandan Anker 548, arıza gibi acil durumlar için geri çekilebilir bir ışık ve SOS düğmesine sahip, güvenliğinizi her zaman öncelik haline getiriyor. Sürdürülebilir bir güç çözümü arayanlar için, bu güç bankası güneş panelleriyle sorunsuz bir şekilde şarj edilebilir. Cihaz dayanıklılığı ve uzun ömrü ile de öne çıkar; diğer modellere göre 10 kat daha uzun ömürlüdür ve şarj edilmeden bir yıl sonra bile %85 şarj kapasitesini koruyabilir. Akıllı ekranı sayesinde pil seviyesi, giriş/çıkış gücü ve daha fazlasını kolayca izleyebilirsiniz. 9.999 TL’lik fiyat etiketine sahip olan ürün, yüzde 20’lik sepet indirimiyle 7.999,20 TL’ye geliyor.

Anker PowerHouse 535 Taşınabilir Güç Kaynağı, maceracılar ve ev kullanımı için ideal bir taşınabilir güç çözümü oluyor. Üç kat şarj hızıyla ve enerji tasarrufu moduyla donatılmış bu güç istasyonu, cihazlarınızı hızla şarj ederken enerji israfını önlüyor. Sessiz çalışma özelliği ve yerleşik ışık çubuğu ile düşük ışık ortamlarında bile kullanım kolaylığı sağlıyor. Küçük ve orta ölçekli cihazlarla uyumlu olan PowerHouse, 2,4 saatte %0’dan %80’e hızla şarj olabilirken, yerleşik 60W USB-C Güç Dağıtımı sayesinde dizüstü bilgisayarlarınızı da yüksek hızda şarj ediyor. Lityum demir fosfat aküsü ile uzun ömürlü kullanım sunan bu ürün, siz ve cihazlarınız için tam koruma sağlıyor. Yüksek kaliteli malzemeleri ve gelişmiş Pil Yönetim Sistemi (BMS) ile donatılmış olan Anker PowerHouse 535, yolda veya evde güvenilir bir enerji kaynağı arayan herkes için mükemmel bir seçenek. Akıllı LED ekranı sayesinde kalan kapasiteyi ve şarj süresini rahatlıkla takip edebilirsiniz, bunun yanı sıra USB-C ve diğer USB şarjlı cihazlarla olan geniş uyumluluğu sayesinde modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılar. 21.999 TL’lik fiyat etiketine sahip olan ürün, sepet indirimiyle 17.599,20 TL’ye satın alınabiliyor.

Anker’in farklı ev çözümleri de güvenlik alanında büyük katkı sağlıyor. Kampanya ürünleri arasında ilgi çekici ev ürünleri mevcut. Onlardan bir tanesi de Anker Eufy Security Solocam L40 Outdoor 2K Gece Görüşlü Dış Mekan Güvenlik Kamerası. 4.599 TL’lik fiyata sahip ürün sepette 3.679,20 TL’ye geliyor. SoloCam L40 modeli, ev ve iş yerleri için gelişmiş güvenlik çözümleri sunan etkileyici bir güvenlik kamerası. Hem gündüz hem gece kristal netliğinde görüntü kalitesi sağlayan bu kamera, ayarlanabilir parlaklık özellikleriyle dikkat çekiyor. 90 dB’ye varan alarm sesi ile herhangi bir hareket algılandığında sizi ve çevrenizi hemen uyarıyor. Kullanıcı dostu olan SoloCam L40, özel güvenlik bölgeleri belirleme özelliği ile sadece istenilen alanları izlemenize olanak tanıyor. Ayrıca, Amazon Alexa ve Google Assistant entegrasyonu sayesinde sesli komutlarla da kolayca kontrol edilebilir. Akıllı ev güvenlik sistemlerinde aranan özellikleri bir arada sunan SoloCam L40, kullanıcılara konfor ve güvenliği birlikte sunmayı vaat ediyor.

Yukarıda listelediğimiz ürünler dışında, Hepsiburada’daki kampanyada farklı Anker ve Eufy ürünleri var. Bunlara da göz atmanızı tavsiye ederiz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER