Teknoloji

Anker 547 Charger ile USB-C üzerinden 120 vat güç çıkışı

anker 547 charger

Anker’in yurt dışında yeni satışa sunulan 547 Charger adlı şarj cihazı, sık sık çok sayıda USB-C cihazıyla seyahat edenler veya ailenin tüm cihazlarının şarjlarından sorumlu olanlar için kullanışlı olacaktır. Anker 547 Charger, nispeten kompakt boyutuna rağmen, tek seferde 120 W güç verebilen dört adet USB-C bağlantı noktasına sahiptir.

120 dolarlık fiyata sahip olan şarj cihazında telefonlar veya tabletler için iki adet 20 vatlık bağlantı noktası ve biri 100 vata kadar (veya 20 vat bağlantı noktalarından birine takılı bir telefonunuz varsa 90 vat) sağlayabilen iki adet daha yüksek güçlü bağlantı noktası bulunuyor.

Dört USB-C bağlantı noktasına sahip şarj aksesuarları pek yaygın değildir. Pek çok cihazın standartla uyumlu olduğu düşünüldüğünde, bunun çok yaygın olmaması can sıkıcı olabilir. Ayrıca 120 vat ile, bir 14 inç MacBook Pro’yu ve bir telefonu aynı anda şarj edebilmeniz mümkün olabilir. Ne var ki, bunu 100 / 20 vat yerine 90 / 20 vat üzerinden yapabiliyor olmanız da biraz sinir bozucu olabilir.

Yüksek fiyatının yanı sıra, bu şarj cihazının dikkat çekilmesi gereken birkaç hususu var. Açılır priz uçlarına sahip olmak yerine, yaklaşık bir buçuk metre uzunluğunda bir kablo kullanıyor. Bu, bazı durumlar için iyi olsa da, istenen kompaktlığı sağlayamıyor.

anker 547 charger

Ayrıca çıkış güçlerinin nasıl ayarlandığını gösteren grafiğin bu cihaza sahip olanlar tarafından el altında tutulması iyi olur. Hangi bağlantı noktasına taktığınıza ve kaç cihaz taktığınıza bağlı olarak farklı şarj hızları elde edeceksiniz. Sağdaki iki bağlantı noktası, herhangi bir yapılandırmada telefonları makul bir hızda şarj etmek için yeterli oluyor ve hangi bağlantı noktalarının telefonlar veya daha yüksek güçlü cihazlar için atandığını gösteren küçük simgeler de bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER