EğlenceTeknoloji

Animal Crossing temalı Nintendo Switch göz dolduruyor

nintendo switch animal crossing

Nintendo, 13 Mart’ta Animal Crossing temalı bir Nintendo Switch’i piyasaya sürecek. Animal Crossing’in en yeni oyunu New Horizons‘ın çıkışından bir hafta önce piyasaya sürülecek olan konsol, şimdiye kadarki en şık Switch modellerinden biri gibi görünüyor. Nintendo’dan yapılan açıklamada, özel tasarımlı konsol için ön sipariş sürecinin yakında başlayacağı belirtildi.

Özel temalı Switch’in tam boy bir konsol olduğunu belirtmekte fayda var. Kullanıcılar el modunda veya TV üzerinde oyun deneyimi yaşayabilecek. TV modu için Switch’in yerleştirileceği dock’ta Nook ailesinin resmi bulunuyor.

Çıkarılabilir Joy-Con oyun kumandalarının mavi ve yeşil renklerinin de son derece etkileyici olduğunu belirtmek gerekiyor. Konsolun arka panel tasarımının da fazlasıyla şık olduğu görülüyor.

Özel temalı Nintendo Switch’i alanların New Horizons’a sahip olamayacağını belirtmek gerekiyor. New Horizons, konsoldan ayrı olarak satılacak. Oyunun ABD’deki fiyat etiketinde 59.99 dolar yazacak.

Özel temalı Nintendo Switch için hazırlanan ve yukarıda görebileceğiniz özel taşıma kılıfı da ayrıca satılacak. 13 Mart’ta satışa sunulacak bu kılıfla birlikte özel bir ekran koruyucusu da sunulacak.

Animal Crossing: New Horizons’ın normal şartlar altında 2019’da piyasaya çıkması planlanmıştı. Ancak Nintendo E3 2019’da oyunun çıkışının 20 Mart 2020’ye ertelendiğini duyurmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER