Eğlence

Angry Birds üçlemesi ağustosta Wii ve Wii U konsollarına geliyor

Rovio ve Activision Angry Birds üçlemesinin 13 Ağustosta Wii ve Wii U konsollarına geleceğini açıkladı. İlk etapta Kuzey Amerika’daki Wii ve Wii U sahipleri bu oyunların keyfini çıkarabilecek. Rovio, Exient Entertainment ve Housemarque tarafından geliştirilen Angry Birds üçlemesi orijinal Angry Birds, Angry Birds Seasons ve Angry Birds Rio oyunlarını barındırıyor. Oyunun yayıncılığını ise Activision üstleniyor.

angry-birds-trilogy-wii-280613

İlk olarak geçtiğimiz sonbaharda Xbox 360, PlayStation 3 ve Nintendo 3DS için yayınlanan oyun dünya çapında 1 milyonu aşkın kopya sattı. Oyunun Xbox  360 ve PlayStation 3 versiyonları klasik kontrollere ek olarak hareketle kontrol özelliklerini de barındırıyor.

Wii ve Wii U için hazırlanan Angry Birds üçlemesinde 140 saati aşkın oyun süresi, 30 bölüm ve özel seviyeler olacak. Oyunun diğer platformlardaki sürümlerine de yeni seviyeler ve interaktif animasyonlar eklenecek. Rovio’nun yürütücü başkan yardımcısı Petri Järvilehto, Angry Birds üçlemesinin Wii ve Wii U’ya geleceğini şubat ayında açıklamış, ancak konuya ilişkin kesin bir tarih vermemişti.

İlgili >> Polygon

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER