Eğlence

Angry Birds Transformers: Kızgın kuşlar ve domuzlar robotlar dünyasında

angry-birds-transformers-1-160614

Oyun dünyasının fenomenlerinden Angry Birds’ün sinema ve popüler kültürün fenomenleriyle dansı devam ediyor. Rovio büyük ilgi gören Angry Birds Star Wars’un ardından serinin popüler kültürle ikinci randevusu anlamına gelen Angry Birds Transformers’ı duyurdu. Kızgın kuşları dönüşüm geçiren robotlarla birleştirecek olan oyun öncelikli olarak mobil platformlarda yer alacak.

Rovio’nun oyuna fiziki unsurlar ekleme yönündeki hamleleri Angry Birds Transformers ile devam edecek. QR kodlu Telepod oyuncakları sayesinde Angry Birds Transformers’a yeni karakterler eklenebilecek. Bu yeni oyunda karakterler Autobirds ve Deceptihogs olrak iki gruba ayrılacak. Angry Birds ve Transformers’ın mükemmel uyum içinde olup olmadığı tartışılabilir, ancak Angry Birds Star Wars’un gördüğü ilgi Rovio’nun bu tarz cesur adımları atmasını mümkün kılıyor.

angry-birds-transformers-2-160614

Rovio son olarak yarış oyunu Angry Birds GO! ve RPG türündeki Angry Birds Epic’i yayınlamıştı. Şirketin genç kızlar için hazırladığı Angry Birds Stella ise yayınlanmayı bekliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER