EğlenceManşetler

Angry Birds Star Wars Facebook’a ek özelliklerle geldi

Angry Birds Star Wars oyununu tablet veya akıllı telefonunda oynamakla yetinmeyenler için aynı oyun Facebook üzerinde de yayınlandı. Artık Rovio’nun Star Wars evreninde geçen oyununu Facebook’ta oynayabilir, elde ettiğiniz başarıları, geldiğiniz aşamaları Facebook profilinizden paylaşarak herkesin sizi takip etmesini sağlayabilirsiniz.

Angry Birds Star Wars’ın Facebook versiyonu mobil cihazdakilerle hemen hemen aynı olmasına rağmen arada bazı farklılıklar da bulunuyor. Örneğin kendi skorlarınızı arkadaşlarınızınkilerle paylaştırmanız bunlardan bir tanesi. Böylelikle tatlı bir rekabet ortamı yaratılmış oluyor. Bunun dışında oyuncular Angry Birds Star Wars oynayan arkadaşlarına oyun içi hediyeler gönderebiliyor. Ayrıca Rovio Facebook’taki oyunculara her hafta beş yeni seviye sunacak, böylelikle insanların ilgisinin sürekli kılınması hedefleniyor. Bu arada her hafta düzenlenecek turnuvalarda ödül olarak oyun içi nesneler sunuluyor. Bunlara ek olarak üç yeni güç artırıcı ve bir yeni yetenek de eklentiler arasında.

Angry Birds  Star Wars şimdiye kadar çıkmış en iyi Angry Birds oyunu olarak nitelendirilmişti. Bu da oyunu henüz denememiş olanların en azından Facebook’ta bu oyuna bir şans vermelerine katkısı bulunacaktır. Üstelik Rovio, Facebook oyuncuları için daha fazla güzelliğin yolda olduğunun müjdesini de verdi.

İlgili >> Facebook

İLGİLİ HABERLER