Eğlence

Angry Birds Star Wars 29 Ekimde oyun konsollarına geliyor

Activision Publishing, Rovio Entertainment ve Lucasfilm tarafından dün yapılan ortak açıklamaya göre Angry Birds Star Wars’un oyun konsollarına özel sürümü 29 Ekim tarihinde yayınlanacak.

angry-birds-star-wars-konsol-180713

Oyun ilk kez Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, Nintendo Wii, Wii U ve Nintendo 3DS oyun konsollarına ayak basmış olacak. Her bir platform için özel tasarım unsurları barındıran farklı versiyonlar çıkarılacak. Hatta yeni seviye ve özellikler de sunulacak.

Rovio, geçen yıl çıkan Angry Birds Star Wars’un mobil cihaz kullanıcıları tarafından 100 milyondan fazla kez indirildiğini açıkladı. Orijinal Angry Birds ve Angry Birds Space oyunlarını temel alan ve Star Wars temasını da işleyen Angry Birds Star Wars oyunu 20 yeni seviye, çoklu oyuncu modu, başarı tahtaları, bonus içerikler ve HD kalitesinde grafikler içeriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Angry Birds Star Wars II 19 Eylülde yeni karakterlerle geliyor

Oyunun neden PS4 ve Xbox One konsolları için çıkmayacağı konsuunda Rovio bir açıklama yapmadı. Yine de, bu oyun konsolları piyasaya çıktıktan sonra fazla zaman geçmeden Angry Birds Star Wars’un bu platformlara da ayak bastığını görebiliriz.

İlgili >> Pocket-lint

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER