Eğlence

Angry Birds sinema macerasına devam ediyor

angry birds sinema filmiAngry Birds, bir dönem mobil oyun dünyasına damgasını vurmuştu. Ancak serinin yeni oyunları, aynı başarıyı tekrarlamaktan veya yakınına yaklaşmaktan uzak bir performans sergiliyor. Yine de, bu durum oyunun geliştiricisi Rovio’yu kıymetli markasını başka alanlarda değerlendirmekten alıkoymuyor. Finlandiyalı şirket, Angry Birds sinema filminin devamını çekmeye hazırlanıyor.

Box Office Mojo’nun rakamlarına göre, kızgın kuşlar sinema maceralarında küresel çapta 346 milyon 917 bin 138 dolar gişe hasılatı elde etti. The Wall Street Journal’ın haberinde ise filmin yapım bütçesinin sadece 73 milyon dolar olduğu bilgisi yer alıyor. Aradaki büyük fark, Rovio’nun neden bir devam filminin peşinde koştuğunu gayet iyi açıklıyor.

Angry Birds sinema filminin devamı için ön prodüksiyon çalışmaları başladı

Filme dair detaylar şu an için sınırlı. Ancak Rovio CEO’su Katie Levoranta, filmle ilgili ön prodüksiyon çalışmalarının başladığı bilgisini paylaştı. Jason Sudeikis ve Peter Dinklage gibi ilk filmde karakterlere sesiyle hayat veren isimlerin ikinci filmde yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER