Eğlence

Angry Birds Seasons’ın Cadılar Bayramına özel versiyonu yolda – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Rovio’nun Angry Birds’ün önemli gün ve haftalara özel çeşitli versiyonlarını hazırladığı Seasons serisi bir yaşını doldurmak üzere. Görünüşe göre serinin yeni halkası Cadılar Bayramı olacak. Aslına bakarsanız, geçen yıl da Cadılar Bayramına özel bir sürüm Angry Birds Halloween adıyla yayınlanmıştı. Bu seneki Cadılar Bayramı versiyonu ise Seasons’ın son halkası şeklinde ve önümüzdeki haftalarda vizyona girmesi planlanan The Nightmare Before Christmas filminin bir tanıtımı şeklinde karşımıza çıkacak.

Angry Birds Seasons Cadılar Bayramı versiyonunun yazının devamında bulunan tanıtım videosuna göz attığımızda mavi renkli ve kötü görünümlü kuşları görüyoruz. Videonun sonunda içine baktıkları kovanın içinde ne olduğu ise belirtilmiyor. Ancak bu iyilerin tarafında savaşan yeni bir kuş olabilir.

Bu arada AngryBirdsNest tarafından verilen habere göre bu yeni oyun tahmin edileceği şekilde 31 Ekimdeki Cadılar Bayramından önce yayınlanacak. Dedikodular bu oyunun, Tim Burton’ın 1993 yapımı filmi The Nightmare Before Christmas adlı filminin üç boyutlu olarak yeniden vizyona girecek olması şerefine hazırlanmış bir versiyon olduğu ve Disney ile işbirliği içinde hazırlandığı düşünülüyor. Hatırlayacak olursanız Rovio benzer bir işbirliğine Rio filminde de girişmişti.

Video: Angry Birds Seasons Cadılar Bayramı Tanıtımı

İlgiliAngryBirdsNest

İLGİLİ HABERLER