EğlenceManşetler

Angry Birds Facebook oyunu 14 Şubatta geliyor – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Mobil cihazların popüler oyunu Angry Birds’ün internet üzerindeki macerasında Chrome’dan sonraki durak Facebook oluyor. Farmville ve bunun gibi popüler oyunların mekanı olan Facebook daha önce popüler olmuş bir oyunu hazırlamaya hazırlanıyor. Angry Birds’ün Facebook’taki oyunseverlere sunulması için Sevgililer Günü gibi ilginç bir tarihin seçilmiş olması da doğrusu ilginç.

Rovio, Facebook üzerinde yayınlanacak oyunla ilgili ufak ipuçları verdi. Oyunun Facebook’taki versiyonu akıllı telefon, tablet veya PC’lerdeki bildiğimiz hâlinden biraz daha farklı olacak. Ne de olsa oyun Facebook platformunda, bu da işin içinde sosyalliğin daha fazla olacağı anlamına geliyor. Yazının devamında bulacağınız Angry Birds Facebook tanıtım videosu oyuun neye benzeyeceği hususunda az da olsa fikir verebilir. Rovio’nun CEO’su Mikael Hed yeni oyunun daha farklı bir hisse ve mobil versiyona göre daha katılımcı bir tabiata sahip olacağını belirtti.

Rovio, yöneticisinin sözü ettiği katılımcı tabiatın detayları konusunda bir bilgi vermiyor. Ancak işin içinde arkadaşların yer alacağı kesin. Angry Birds’ü şimdiye kadar ya mobil cihazda ya da PC’de mutlaka bir kez olsun oynamışsınızdır. Ancak aynı oyunu Facebook’ta da bir oynamak ve nasıl bir eğlence sunduğuna bakmak gerek. 14 Şubat tarihini merakla beklemeye başladık bile.

Video: Angry Birds Facebook Tanıtımı

İlgili – Mashable

İLGİLİ HABERLER