EğlenceTeknoloji

Angry Birds 2 Huawei AppGallery’ye geliyor

angry birds 2 huawei

Huawei, AppGallery ekosistemini geliştirmek için sıkı şekilde çalışmaya devam ediyor. Çinli üretici şimdi de mobil oyun dünyasının kült isimlerinden Angry Birds’ün geliştiricisi Rovio ile anlaştı. Bu anlaşma doğrultusunda Angry Birds 2, Huawei AppGallery’de yerini alacak.

Angry Birds’ün filmini de Huawei’nin video servisinde izlemek mümkün olacak. Ayrıca Angry Birds temalı kadranlar da Huawei’nin Watch Fit 3 ve Watch 3 akıllı saatlerinin ekranlarını süsleyecek.

Oyun sadece eğlence amaçlı oynanabilecek. Ancak oyuncular gerçekten para harcamaları için teşvik de edilecek. Huawei bunun için bazı özel promosyonlar da sunacak. İlk oyun içi satın alma işleminde ödenen bedelin yüzde 50’si iade edilecek. Daha sonraki işlemlerde de yüzde 20 oranında iade yapılacak.

Angry Birds 2, Huawei AppGallery’nin oyun portföyünü genişletme çalışmalarının en somut göstergelerinden biri olarak değerlendirilebilir. Mağazada bir önceki yıla kıyasla yüzde 500 daha fazla oyun içeriği bulunuyor. Oyunlara erişimi hızlandırmak için mağazaya özel bir sekme de eklendi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER