Teknoloji

Android’li Samsung Galaxy serisine QWERTY klavyeli yeni bir üye: Samsung Galaxy Pro – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung yeni bir Android akıllı telefonunun, Samsung Galaxy Pro’nun duyurusunu gerçekleştirdi. Samsung’un giderek zenginleşen Android tabanlı Galaxy serisinin yeni bir üyesi olan Galaxy Pro QWERTY klavyeli ve bar tipinde bir cihaz. 2.8 inç’lik dokunmatik ekran ve fiziksel klavye barındıran bu cihazda 3 megapiksel kamera bulunuyor.

800 MHz’lik işlemciye sahip Galaxy Pro’da Android 2.2 Froyo sürümü çalışıyor ve bu işletim sisteminin üstünde TouchWiz arayüzü de yüklü bir şekilde geliyor. Galaxy Pro’nun ekranı yatay tutulduğunda bile uygun görüntüyü sunacak şekilde ayarlanmış. Samsung’un Social Hub Premium uygulaması da cihazda geliyor. Bu arada Samsung Galaxy Pro’da WiFi desteği de mevcut.

Samsung Galaxy Pro’nun ne kadara satılacağı henüz açıklanmadı. Aslında bu telefonun Büyük Britanya’da faaliyet gösteren Three tarafından satılacağı açıklanmış durumda. Cihazın işlemcisine ve düşük çözünürlüklü kamerasına bakacak olursak, üst sınıf akıllı telefon segmentinin altında bir yerlerde fiyatlandırılacağını söyleyebiliriz. Bakalım, Samsung Galaxy Pro’nun yolu buralara da düşecek mi?

Video: Samsung Galaxy Pro

İlgili – Samsung Hub

İLGİLİ HABERLER