Eğlence

Android’e özel Winamp 1.0 yeni özellikler ve ücretsiz şarkılarla geldi – Video

Bir zamanların popüler MP3 oynatıcısı olan Winamp, Android platformuna yatırım yaparak eski günlerine dönmenin planlarını yapıyor. Android cihazlarına özel Winamp uygulamasının yeni sürümü Winamp 1.0 for Android de bu amaçla yepyeni özelliklerle birlikte geliyor.

Yenilenmiş uygulamada Spinner servisi üzerinden ücretsiz şarkı indirmek veya dinlemek mümkün. Winamp’ın yaratıcıları “Şimdi Çalınan Şarkı” ekranını da daha temiz ve düzenli bir hâle getirmiş. Yeni eklenen bir “Info” butonu sayesinde sanatçıların biyografilerine, albümlerine, fotoğraflarına ve kendileriyle ilgili yazıların yer aldığı bağlantılara ulaşmak mümkün. Yeni bir açılan pencere sayesinde şarkı değiştiğinde yeni şarkıyla ilgili bilgiler de anında görüntüleniyor. Diğer iyileştirmeler arasında “Ara” ve “Ücretsiz Müzik” işlevleri için yeniden tasarlanmış butonlar, “şimdi çalınan şarkı”yı gösteren yenilenmiş bir kilit ekranı, Android’in sesli komut sistemiyle entegrasyon ve ekran üzerinde parmağı sürükleyerek şarkı değiştirme seçeneği yer alıyor.

Winamp’ın yeni sürümünü Android Market üzerinden indirebilirsiniz.

Video: Winamp 1.0 for Android

İlgili – Android Market

?Whipping the llamas ass? just got a bit rowdier for Android users. Winamp 1.0 for Android is now available and provides a handful of enhancements, adding the ability to stream and download free music from Spinner. Winamp?s creators have also improved the ?Now Playing? screen with a cleaner and more streamlined interface ? tapping said screen now reveals a new ?Info? button which provides biographies, discographies, album photos, and links to articles written about the artist. There?s also a new pop-up window that provides a snapshot of info when the track changes. Other tweaks include a redesigned home screen with new buttons for ?Search? and ?Free Music?; a revamped lock screen that mimics the ?Now Playing? screen; integration with Android?s voice command system; and the option to skip songs by swiping across the screen. The update is available via the Android Market.

İLGİLİ HABERLER