Teknoloji

Yeni Android Wear güncellemesi bildirimleri okumayı kolaylaştırıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

android wear guncellemesiGoogle, Android Wear 2.0 için hazırladığı küçük güncellemelerle akıllı saat sahiplerine yeni özellikler ve işlerini kolaylaştıracak küçük yenilikler sunuyor. Yeni Android Wear güncellemesi de akıllı saat sahiplerinin bildirim okumasını kolaylaştırıyor.

Google söz konusu güncellemeyi akıllı telefonlar için hazırladığı Android Wear uygulaması üzerinden ulaştırıyor. Fazla büyük boyutlu olmayan güncelleme dosyasını havadan ulaştırmayan şirket, daha kolay bir yolu tercih etmiş gibi görünüyor.

Google tarafından destek blogu aracılığıyla yapılan açıklamada, güncelleme paketinde “Tek bakışta mesajların daha büyük bir kısmını görmeyi sağlayan yeni bir tasarımın sunulduğu” belirtildi. Kısacası bundan sonra Android Wear akıllı saatlere gelen bildirimlerde ekranda daha az boş alan kalacak. Güncellemeyle arka planı da biraz daha karartan Google, bunun da okumayı kolaylaştıran bir faktör olduğunun altını çizdi.

Yeni Android Wear güncellemesi için dağıtım süreci başladı

Google’dan yapılan açıklamaya göre, yeni Android Wear güncellemesi için dağıtım süreci başladı. Ancak şirket son güncellemenin yüklenebileceği Android Wear işletim sistemli akıllı saatlerin listesi konusunda bilgi vermedi.

İLGİLİ HABERLER