Teknoloji

Android 4.4 KitKat geliştirilmiş fotoğraf düzenleyicisiyle birlikte geliyor

Android 4.4 KitKat’ı geçtiğimiz haftanın sonuna yaklaşılırken tanıtan Google, bu sürümde özellikleri zenginleştirilen yeni bir fotoğraf editörü de sunuyor. Tam boyutlu fotoğraflar üzerinde çalışma yapmayı sağlayan bu fotoğraf editörü fazlasıyla güçlü görünüyor.

android-kitkat-foto-editor-041113

Daha önce satın alınan ve hâlâ bağımsız bir uygulama olarak varlığını sürdüren Snapseed’den bazı özellikleri ödünç alan Google’ın bu fotoğraf editörü KitKat’ın Galeri uygulaması içinde sunuluyor. Yakınlaştırma, yeniden düzenleme, dışa görüntü aktarımı ve bunun gibi daha birçok işlev bu yeni fotoğraf editöründe bulunuyor. Öte yandan derecelendirilmiş filtreler, kanal başına doygunluk kontrolleri, yerel ayarlamalar ve diğer araçlar sayesinde fotoğraflar daha iyi bir görünüm kazanıyor.

Fotoğraf editörü üzerinde yapılan değişiklikler geri alınabiliyor, böylelikle bir şeyleri bozduğunuzu düşündüğünüzde orijinal görüntüye kolaylıkla dönüş yapabiliyorsunuz. Aşağıdaki videoyu izleyerek KitKat’ın yeni fotoğraf düzenleme uygulaması hakkında daha detaylı bir fikir edinebilirsiniz.

Android 4.4 KitKat’ın daha fazla cihaza girmesiyle birlikte güncellenmiş fotoğraf düzenleyicisi de daha fazla Android cihazı tarafından kullanılabilir olacaktır.

İlgili >> YouTube

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER