Teknoloji

Android için Material Design uyumlu 675 ücretsiz duvar kağıdı

material-design-wallpaper-301214

Google’ın en yeni mobil işletim sistemi sürümü Android 5.0 Lollipop yepyeni bir tasarım dili olan Material Design ile birlikte geliyor. Google, Lollipop için sunduğu çeşitli tasarım yönergeleriyle geliştiricilerin Android uygulamalarını Lollipop’un düzenine uygun hâle getirmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca Google Material Design tasarım dilini web ve diğer platformlarda da kullanmak istiyor.

Material Design ile birlikte sadeleştirilmiş ve renkli bir ortam sunuluyor. Çeşitli animasyonlar ve özel efektler sayesinde işletim sistemi hayat buluyor.

Material Design deneyimini daha da özelleştirmek için arayış içinde olan veya daha eski Android sürümüyle çalışan cihazlarına Material Design havası vermek isteyen, cihazları Lollipop ile çalışıyormuş gibi davranmak isteyenler için yüzlerce görselin bulunduğu zengin bir koleksiyon mevcut.

Reddit kullanıcısı MPJ12 tarafından keşfedilen ve Google+ kullanıcısı J. Amourette tarafından paylaşılan bu kuoleksiyonda Google’ın yeni tasarım yönergeleriyle renk ve tasarım çizgileri bakımından uyum gösteren sayısız görsel bulunuyor. Aşağıdaki kaynak bölümünde yer alan bağlantıyı takip ederek bu görsellerden dilediğinizi ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Aralarında canlı duvar kağıtlarının da bulunduğu daha fazla ilham verici Material Design duvar kağıtları arayanlar için de Lollipop cihazları için sayısız seçenek barındıran Minima uygulaması isabetli bir seçenek olabilir.

Aşağıda Material Design uyumlu duvar kağıtları koleksiyonunda birkaç örnek yer alıyor. Daha fazlasına kaynak bölümündeki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

material-design-wallpaper-301214-1

material-design-wallpaper-301214-2

material-design-wallpaper-301214-3

material-design-wallpaper-301214-4

İLGİLİ HABERLER