Teknoloji

Android için Instagram’a ön kayıtlar alınmaya başlandı

Instagram’ın Android uygulamasının, her ne kadar henüz net bir tarih verilmemiş olsa da, eli kulağında olduğu söyleniyor. Bu uygulamayı merakla bekleyip ilk kullananlardan olmak isteyenler için de bir ön kayıt sayfası açıldı.

Instagram’ın iOS versiyonunun 27 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcısı bulunuyor. Instagram’ın sunduğu, özellikle retro tarzı fotoğraf filtreleri ve Twitter, Facebook gibi sosyal ağ sitelerinden kolay paylaşım imkânı servisin iOS üzerinde oldukça popüler olmasını sağladı. Android uygulamasının ne kadar farklı olacağı bilinmiyor, ancak Instagram’ın eş kurucularından Mike Kreiger Google Android ekibinin Instagram’ın işletim sistemini kullanma yönteminden etkilendiklerini dile getirdi.

Instagram’ın Android uygulamasıyla ilgili ilk haberler geçtiğimiz yılın sonlarında çıkmıştı. Instagram’ın iki mühendisi görevlendirdiği söylenmiş, ancak uygulamanın ne zaman çıkacağı konusunda net bir zaman verilmemişti. Bundan iki hafta önce de Android uygulamasının ön gösterimi yapılmıştı. Aşağıdaki ilgili bağlantıyı takip ederek Android için Instagram’a ön kayıt yapabilirsiniz.

İlgili – Instagram Android

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER