Teknoloji

Android Go kamera uygulaması gece moduyla yenileniyor

android go kamera

Google’ın Pixel serisi telefonlarının en güzel yönlerinden birisi, gelişmiş kamera yazılımı sayesinde donanımın imkan verdiğinden daha yüksek kaliteli fotoğraflar çekmeyi mümkün kılması. Yakında Google’ın bilişsel fotoğrafçılık konusundaki sihrinden faydalanmak için Pixel serisi bir telefon kullanmaya gerek kalmayacak. Android Go telefonlardaki kamera uygulaması gece modu ve HDR desteğine kavuşuyor.

Bu yenilikler içinde ilk olarak gece modu kullanıcılarla buluşacak. Nokia 1.3, Wiko Y61 ve Y81 gibi modellerde gece modunun dağıtımı şimdiden başlamış durumda. Flaş olmadan seri şekilde fotoğraf çekmeyi sağlayan bu mod, birden fazla kareyi birleştiriyor ve ortaya parlak ve keskin bir fotoğraf çıkarıyor.

HDR özelliği de yıl bitmeden Camera Go uygulamasında yerini alacak. Bu özelliğin Pixel serisi telefonlardaki HDR+ kadar iyi işlemesi beklenmiyor. Sonuçta Nokia 1.3’ün Qualcomm Snapdragon 215 işlemcisinde sadece basit bir dijital sinyal işleyicisi mevcut.

Yine de, Android Go kamera uygulamasında yapılacak bu değişikliğin Android Go cihaz sahiplerini memnun edeceğini görmek çok zor değil. Uygun bir fiyat karşılığında görece gelişmiş özelliklere erişmek, pek çok kullanıcı için memnun edici bir durum niteliği taşıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER