Teknoloji

Android Geliştiricileri Google+’da sayfa açtı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google’ın Google+’ya son aylarda gösterdiği ilgi ve sevgi göz ardı edilemez. Bu davranış şirketin yan bölümlerine de geçmişe benziyor. Android’in resmi evi ve uygulama geliştirme çalışmaları için oluşturulan camianın merkezi konumundaki Android Geliştiricileri Sayfası da Google+ üzerinden bir sayfa açtı.

Google+’nın toplulukları buluşturma konusundaki misyonu malum, bu noktada Android Geliştiricilerinin amacı için de uygun bir ortam niteliği taşıyor. Üstelik bir de kardeş servis olma durumundan kaynaklanan bir yakınlık, evinde olma hissi de mevcut. Her neyse, Android geliştirici ilişkilerinden sorumlu teknoloji lideri Reto Meier, Google+ üzerinde açılan sayfanın Android geliştirici deneyiminin arkasındaki isimlerin buluştuğu bir nokta olacağını, dünya çapında Android geliştiricilerinin burada buluşup en yeni Android uygulama geliştirme süreçlerini, yöntemlerini tartışacağını kaydetti.

Belki de Google+ sayfası üzerinden yapılacak aktivitelerin en ilginci Google+ Hangouts üzerinde her hafta gerçekleştirilecek olan buluşma toplantıları olacak. TSİ her perşembe gecesi 12’de (Pasifik Zaman Dilimi çarşamba 14:00) düzenlenecek bu toplantı sayesinde Android geliştiricileri buluşacak. Meier, gelecekte diğer zaman dilimlerinde uygun saatlerde farklı toplantılar düzenleyeceklerini ve böylelikle herkesin rahatlıkla katılabileceğini de sözlerine ekledi.

İlgili – Google+ (Android Geliştiricileri)

İLGİLİ HABERLER