Manşetler

Android Froyo yüklü LG Optimus One Türkiye’de satışa çıktı

Daha önce Optimus GT540 modelini Türkiye’de piyasaya sunan LG, yeni bir Android cihazıyla daha piyasaya giriş yapıyor. Geçtiğimiz yaz aylarında duyurulan ve piyasaya çıktıktan sonra geçen iki aylık süre içinde iki milyon satış rakamına ulaşan LG Optimus One P500 modeli Türkiye’de satışa çıktı.

LG Optimus One ile birlikte Android 2.2 Froyo ile çalışan bir telefon daha Türkiye’ye gelmiş bulunuyor. 3.2 inç’lik HVGA ekran, 1500 mAh’lik batarya, Google uygulamaları, WiFi üzerinden 3G mobil bağlantısını paylaştırma gibi özelliklere sahip olan LG Optimus One ile birlikte Ndrive’ın navigasyon uygulaması da ücretsiz olarak sunuluyor. Bu arada LG Optimus One satın alanlar araç tutucu aksesuarına da ücretsiz sahip olacak. Siyah ve gümüş renk seçeneklerine sahip olan LG Optimus One 599 TL’lik fiyat etiketiyle alıcılarını bekliyor.

Bu arada LG Optimus One’ın kapsamlı incelemesini birkaç gün içinde Teknoblog’da bulacağınızı şimdiden haber verelim. Ayrıntıları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

Piyasaya çıktıktan 2 ay sonra 2 milyon satış rakamına ulaşan LG Optimus One, ücretsiz navigasyon uygulaması Ndrive ile birlikte artık Türkiye’de…

Mobil iletişim sektörünün küresel lideri ve teknoloji önderi LG Electronics (LG), çok yönlü ve güçlü LG Optimus One’ı, ücretsiz navigasyon uygulaması Ndrive ile birlikte Türkiye’de satışa sunuyor. LG Optimus One alanlar, aynı zamanda ücretsiz araç tutucunun da sahibi olacaklar ve Ndrive uygulamasını araçlarında rahatça kullanabilecekler.

Google’ın en son işletim sistemi Android 2.2 ?Froyo? versiyonu ile çalışan ilk akıllı telefonlardan biri olan Optimus One; hızlı internet taraması, web sayfası yükleme ve birden çok uygulama yapma şansı sunuyor. Optimus One aynı zamanda yüz izleme ve gülümseme tanıma özelliklerine sahip fotoğraf makinesi, 3.2 inç genişliğinde HVGA ekran ve uzun ömürlü 1500mAh kapasiteli pilinin yanı sıra, özel LG tasarımlı kullanıcı arabirimi, Google Map ve Google Voice Search (Google Sesli Arama) özellikleri ile de dikkat çekiyor. Ayrıca Wi-Fi Hotspot özelliği ile Optimus One’ı kablosuz modeme dönüştürerek Wifi bağlantısı olan 5 cihazın internete bağlanmasını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca, Microsoft Exchange sunucunuzu Optimus One ile kolayca yönetebilir, takviminize kolayca erişebilir ya da e-postalarınızın cep telefonunuza SMS metin olarak gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Stil sahibi kullanıcıları da düşünen LG’nin yeni akıllı telefonu; siyah, ve gümüş renk alternatiflerine sahip*

LG Optimus One’ın, 10 milyon satan ilk akıllı telefon olması bekleniyor.

* Renkler, pazardan pazara değişiklik gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER