Teknoloji

Android Froyo ile çalışan Samsung Galaxy Mini GT-S5570 Türkiye’de satışa sunuldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy ailesi Türkiye’deki büyümesini yeni bir cihazla devam ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan, dinamik ve ergonomik tasarımıyla dikkat çeken Samsung Galaxy Mini GT-S5570 Türkiye’de satışa sunuldu.

Android 2.2 Froyo ile çalışan Samsung Galaxy Mini’de Google Haritalar, Gmail, Google Talk gibi Google servisleri yüklü geliyor. 3.14 inç’lik QVGA TFT dokunmatik ekrana sahip olan bu cihazda Samsung TouchWiz 3.0 kullanıcı arayüzü de bulunuyor. Social Hub ile kullanıcılara rehber bilgilerini, mesajlarını, sosyal ağ bağlantılarını aynı çatı altından yönetme imkânı sunan Samsung Galaxy Mini Wi-Fi desteği sayesinde her yerde hızlı ve kesintisiz bağlantı sağlıyor.

BASIN BÜLTENİ

Samsung Galaxy Ailesinin Yeni Üyesi Galaxy Mini Hayatınıza Hareket Katacak

Çarpıcı tasarımının yanı sıra, kullanışlı donanım özellikleriyle mobil deneyimi eğlenceli ve kolay hale getiren Galaxy Mini,  sosyal yaşamından ödün vermek istemeyen tüketicilere hitap ediyor.

25 Şubat 2011, İstanbul – Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, Android’de pazar lideri konumunu güçlendiren Galaxy Ailesi’nin yeni üyesi Galaxy Mini Türkiye’de satışa sunuldu. Özellikle sosyal yaşamlarına önem veren cep telefonu kullanıcıları için geliştirilen Galaxy Mini, dinamik tasarımı ve fonksiyonel donanım özellikleriyle eğlenceli bir mobil deneyim sunuyor.

Dinamik ve ergonomik tasarım
Kullanışlı boyutuyla en üst seviyede hareketlilik olanağı sunan Galaxy Mini,  yanlarındaki parlak renkli şeritler sayesinde en şık aksesuarlarınızdan biri olmaya aday… Ergonomik yapısı ile kullanım kolaylığı sağlamasının yanı sıra Galaxy Mini, dinamik ve hareketli bir tasarım sunuyor.

Kompakt bir mobil deneyim
Galaxy Mini, boyutlarına aldırış etmeden çok güçlü bir donanım sunuyor. Android 2.2 Froyo işletim sistemi ile çalışan Galaxy Mini; Google Maps, Gmail, G-talk gibi Google servisleriyle en kullanışlı asistanız olacak. Galaxy Mini, 3.14 inç QVGA TFT dokunmatik ekranıyla yüksek görüntü kalitesinin yanı sıra, TouchWiz 3.0 arayüzü ile kullanım tercihlerinize göre kişiselleştirme olanağı sunuyor.

Her an ve her yerde bağlantı
Galaxy Mini’nin Social Hub özelliği ile rehber bilgileriniz, mesajlarınız, sosyal ağ hesaplarınız gibi bilgileri tek bir platform üzerinden yöneterek; arkadaşlarınızla en uygun iletişim yöntemini seçmeniz mümkün. Wi-Fi desteğiyle her an, her yerde hızlı ve kesintisiz bağlantı sağlayan Galaxy Mini ile Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde gezinmeniz artık çok kolay… SWYPE özelliği ile de en üst seviyede mesaj yazmayı mümkün kılan Galaxy Mini’nin uzun pil ömrü sayesinde de internet keyfinin tadını istediğiniz gibi çıkaracaksınız…

İLGİLİ HABERLER