EğlenceTeknoloji

Yeni Android telefonunuz için en iyi oyunlar

android en iyi oyunlar fortnite

Android telefon pazarında giriş segmentinden amiral gemisi sınıfına kadar uzanan çok sayıda seçenek bulunuyor. 2020 yılına bu telefonlardan biriyle merhaba diyenlerin cihazlarına yükleyebilecekleri en iyi oyunlardan bazılarını sizler için sıraladık.

Cut The Rope

cut the rope

Cut The Rope ve devam oyunlarında (Cut The Rope 2 ve Cut The Rope: Time Travel) oyuncular, fizik temelli basit bulmacaları çözerek küçük ve sevimli bir dinozoru beslemeye çalışıyor. Bulmacalar kısa olsa da, her seviyede üç yıldızı almak için hatırı sayılır bir çaba gerekiyor.

Limbo

Yavaş ve ürkütücü bir oyun olan Limbo‘yu iki saat içinde bitirmek mümkün. Ancak oyunu daha önce oynamadıysanız koltukta kendinize rahat bir yer bulun, kulaklıklarınızı takın ve kendinizi oyuna bırakın. Limbo için “eğlenceli” demek pek kolay olmasa da, oyunun özel bir deneyim sunduğunu belirtmek gerekiyor.

Monument Valley

Ustwo’nun görüş açılarını büken bulmaca oyunları Monument Valley ve Monument Valley 2, oyuncuları hem içine çekip hem de rahatlatabilecek türden bir oyun. Oyunların mükemmel şekilde tasarlanan bölümlerini geçmek için birkaç dakika yeterli olabiliyor.

Reigns

Reigns serisinin üç oyununda da (Reigns, Reigns: Her Majesty ve Reigns: Game of Thrones) oyunculara krallıklarını demir bir yumrukla veya yumuşak başlı şekilde yönetme imkanı veriliyor. Oyunun Game of Thrones versiyonunu dizinin final sezonundan daha heyecanlı bulmanızı umuyoruz.

Stardew Valley

Popüler çiftçilik oyunlarından biri olan Stardew Valley, geçtiğimiz mart ayında Android platformuna giriş yapmıştı. Farmville’den bu yana çiftçilik oyunlarını sevenler, yeni Android telefonlarında bu oyuna kesinlikle yer açmalı.

Star Wars: KOTOR

Star Wars, 2019’un son günlerinde The Mandalorian ve The Rise of Skywalker sayesinde çokça konuşulmuştu. Bu heyecanı bir oyunla biraz daha büyütmek isteyenler için Star Wars: KOTOR en iyi seçeneklerden biri olmaya devam ediyor.

Terraria

Geçmişi 2011’e uzanan Terraria, hâlâ düzenli olarak güncelleniyor. Oyunun Android versiyonundaki kontroller biraz hantal gibi görünse de, bu durum oyuncuların zindanların arasında saatler geçirmesi için bir engel teşkil etmiyor.

Fortnite

fortnite android samsung oyun telefonuDünyanın en popüler oyunlarından biri olan Fortnite‘ı Android telefonlara indirmek için Epic Games’in uygulamasını veya internet sitesini kullanmak gerekiyor. Dokunmatik ekran üzerinde oyunu oynamak en kolay yöntem olmasa da, her yerde Fortnite keyfi yaşamak için oyunu Android telefonlara yüklemekte de fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER