Teknoloji

Android 4.0 yüklü LG Optimus L7 Avrupa’da piyasaya çıktı, Asya sırada

LG’nin geçen şubat ayında, Mobil Dünya Kongresi’nden hemen önce tanıttığı L-Style serisinin en büyük üyesi Optimus L7 Avrupa’da piyasaya çıkmaya başladı. 8.7 mm.’lik kalınlığa sahip olan bir kasa barındıran bu telefonda 4.3 inç’lik WVGA ekran yer alıyor. LG’nin Ice Cream Sandwich ile yüklü gelen ilk akıllı telefonu olan LG Optimus L7 1 GHz hızında çalışan işlemci ve 5 megapiksel çözünürlüklü kamera da barındırıyor.

LG Optimus L-Style serisi Güney Koreli şirketin giriş ve orta seviyeye hitap eden Android telefonlarına yeni bir soluk kazandırmak amacıyla geliştirilmişti. Bu seri içinde şu an için en üst model olan L7’nin yanı sıra L3 ve L5 gibi daha düşük profilde modeller de bulunuyor. Bunlara dört çekirdekli işlemci barındıran 4X HD, üç boyutlu ekran barındıran 3D Max ve not almaya yarayan Vu eşlik ediyor. LG Optimus L7 bu ayın başından itibaren önde gelen Avrupa pazarlarında piyasada olacak. Haziran bitmeden de Asya lansmanı başlayacak.

LG Optimus L7’nin Almanya satış fiyatı yaklaşık 300 avro olarak belirlenmiş. Herhalde diğer Avrupa ülkelerinde de benzer fiyatlar olacaktır.

İlgili – LG

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER