Teknoloji

Android 2.2 ve 3.2 megapiksel kameralı Samsung Galaxy Tab yeniden görüldü

Samsung Galaxy Tab ile ilgili her gün yeni bilgi ve görüntüler gelmeye devam ediyor. Ifanr sitesi prototip cihazın fotoğrafını paylaşmanın yanı sıra bu cihazla ilgili ilk izlenimlerini de ziyaretçilerine aktardı.

Site editörlerinin aktardığına göre Galaxy Tab’in 7 inç’lik 1024 x 600’lük ekranı 5 inç’lik Streak ile 9.7 inç’lik iPad’in ekranının ortasında bir denge unsuru teşkil ediyor. Ekran parlak ve renk açısından zenginken plastik kasa da cihazın elde hafiflik hissi vermesine neden oluyor.

3.2 megapiksellik bir kamera taşıdığı ve 3G bağlantısına sahip olduğu da teyit edilen Galaxy S’in mobil operatörlerle işbirliği içinde pazarlanacağı tahmin ediliyor. ABD’deki potansiyel operatör Verizon iken, İngiltere’de de bu cihazın yılsonunda Vodafone tarafından pazarlanacağı söyleniyor. Samsung bu tablette microUSB yerine kendine ait bir güç ve dock konnektörü kullanmış, bu durum biraz hayalkırıklığı yaratıyor.

Samsung Galaxy Tab’in barındıracağı diğer özellikler arasında beklendiği gibi WiFi b/g/n, GPS ve video görüşmeleri için düşük çözünürlüklü bir ön kamera da yer alıyor. Ayrıca PowerVR SGX540 grafik hızlandırıcısını barındırdığını söyleyenler de mevcut. İnternete sızan görüntülerde cihazın Android 2.2 ile çalıştığı ve Samsung GT-P1000 ürün kodu göze çarpıyordu. Galaxy Tab’in test için ortalığa salındığını göz önünde bulundurursak, resmi lansmanın çok yakın olduğunu söyleyebiliriz.

İlgili – Ifanr

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER