Manşetler

Android 2.2 Froyo yüklü HTC Desire HD inceleme altında – Video

Bu haftanın gündemini 21 Ekim’de Avrupa’da satışa sunulacak olan Windows Phone 7 cihazları belirleyecek. Ancak bu Android cephesinde ilgi çekici şeylerin olmayacağı anlamına gelmiyor. Android Community sitesi bizim için iyi bir malzeme yakalamış. HTC Desire HD’yi ele geçiren site tayfası hiç vakit kaybetmeden 4.3 inç’lik Froyo yüklü akıllı telefonu kutusundan çıkarmış ve yeni Sense özellikleriyle oynamaya başlamış.

HTC’nin Kuzey Amerika dışındaki yerlerde çıkardığı en büyük ekranlı Android’li akıllı telefon olan Desire HD’nin tasarımında HTC HD2’den fazlasıyla esinlenilmiş. HD2’nin Windows Mobile ile idare etmek zorunda olduğu yerlerde Desire HD, Sense’in Android aracılığıyla sunduğu yeni olanaklardan ve kullanıcılara telefonlarına uzaktan erişip içindeki dosyaları görmelerini ve hatta bunları temizlemelerini sağlayan internet sitesinden fazlasıyla faydalanıyor. Bu arada HTC Desire HD’de yeni bir Araç Paneli arayüzü, yerel harita destekli arttırılmış kişisel navigasyon fonksiyonu, DLNA sayesinde multimedya içeriği de akıtan Connected Media uygulaması da bulunuyor.

HTC Desire HD gibi bir cihazın özelliklerini anlatmak iki paragrafla mümkün olmuyor. En iyisi siz aşağıdaki bağlantıyı takip ederek Android Community’nin incelemesine ve onların yakaladığı karelere göz atın. Ya da aşağıdaki inceleme videosunu izleyin.

Video: AndroidCommunity.com sitesinden HTC Desire HD incelemesi

İlgili – Android Community

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER