EğlenceTeknoloji

Android 12 oyunları tamamen indirmeden oynamaya izin verecek

android 12 yenilikler

Google pazartesi günü, çıkışı giderek yaklaşan Android 12 güncellemesi için önemli bir yeni özelliği duyurdu. Artık oyunları henüz indirirken oynamaya başlayabileceksiniz. Özellikle büyük boyutlu oyunlar için bu özellik çok yararlı olabilir. Çünkü bu özellik sayesinde bir oyunu oynamaya başlamak için uzun süre beklemek zorunda kalmayacaksınız.

Google tarafından paylaşılan aşağıdaki GIF animasyonda bir oyuna ne kadar hızlı başlayabileceğinize dair bir fikir edinebilirsiniz. En azından yeni durumda fark oldukça belirgin ve Google şimdiden “oyunların en az 2 kat daha hızlı açılmaya hazır olduğunu gördüğünü” söylüyor.

Bu özellik, Play Varlık Teslim sistemini kullanan oyunlarda çalışıyor. Google’a göre, eğer bundan yararlanıyorlarsa, geliştiricilerin özelliği açmak için hiçbir şey yapmaları gerekmeyecek.

android 12 oyun indirme

Söz konusu haber, 12-13 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen olan Google for Games Geliştirici Zirvesi 2021‘in bir parçası olarak geldi. Etkinlikte Google, ekran yakalama ve kaydetme gibi yardımcı programlara kolay erişim sağlayan Android 12 için yeni bir oyun panosunu da duyurdu. Google, gösterge tablosunun bu yıl içinde “belirli cihazlarda” kullanılabileceğini söylüyor.

Android 12, kapsamlı bir yeniden tasarım da dahil olmak üzere Android’e bir dizi başka büyük değişiklik getirmeye hazırlanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER